Startsida / Inlägg

Tips för känsliga, nyhetsstopp

av Therese Engdahl

Så slog sommaren över till höst på riktigt. Mina fötter är kalla, jag är så frusen av mig hela tiden. Alltid kallare än alla andra, inte konstigt att jag trivs i Bikramsalen. Varit trött hela veckan, glåmig, tung, frusen och fungerat på en lägre nivå.

Men till min stora glädje så har i princip alla jag träffat idag känt likadant. Kollektiv trötthet kan vara det bästa jag vet, för då kan man skylla på årstidsskiftet, månen, lågtrycket… ja inte är det mig det är fel på i alla fall! Alltid lika frigörande att få veta.

fullis

I övrigt: Nyhetsstopp för mig minst två veckor framåt. Tidigare i år körde jag från januari till mars! Otroligt skönt. Jag är en väldigt känslig person men oftast klarar jag att ytligt läsa om elände, men ibland är det som om skinnet är helt borta och jag blir så deppig över att läsa om misshandlar och nätpedofiler. Klarar det helt enkelt inte.

Så är du en känslig typ så kan jag verkligen rekommendera det! Nyhetsstopp. Inget surf på kvällstidningarna, som dessutom blåser upp rubrikerna för att skrämmas, göra oss rädda men ändå för nyfikna för att inte klicka på artikeln. Och! Du slipper all skit och Hollywood fruar, ensamma mammor och kändisar som fått typ ett myggbett. Dags att rensa hjärnan från skit!

Och ps, de allra viktigaste nyheterna kommer du att få reda på ändå! Om du inte är helt isolerad utan kommer ut bland vänner och kollegor. Oroa dig inte för det.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB