
Efter 10 timmars intensiv träning och mängder av information är jag i mål. Hejja till alla oss som kämpat hela helgen och till våra instruktörer som lärt ut. Nu är dags att pyssla ihop ett pass, för snart ska man ut på plan.
Gårkvällens snacks blev hemmagjorda Snickers. Det finns inget godare och enklare än det här receptet.
Du behöver:
200 g mörkchoklad (gärna 70%)
Ekologiskt jordnötssmör
En rund form
Gör så här:
Smält 100 g av mörka chokladen i ett vattenbad och häll över formen. In i frysen ca 5 minuter.
Ta ut formen och lägg över ett lager med jordnötssmör över chokladen. In i frysen i ca 5 minuter.
Ta ut formen och häll över det sista smälta chokladen. In i frysen igen och låt den få ligga i lite längre.
Ta ut och skär i små bitar. Det blir garanterat succé!
Hela helgen kommer att gå åt Core- utbildning och de kan göra att det blir lite tyst här. Hur som helst, det krävs mängder av näring för att jag ska kunna orka. Tillfrukost serverade jag en smakrik muggkaka som är gjord på 1,5 minut i mikron. Här har du receptet.
Du behöver:
1,5 dl havregryn
1 äggvita
1,5 tsk bakpulver
1 msk lättkesella
3-4 msk mosad banan
2 msk mjölk
1 msk kanel
Gör så här:
Häll i alla ingredienser i en bunke och mixa med en stavmixer till en slät smet.
Smörj en mugg/skål och häll i smeten. In i micron på hög värme i ca 1 -1,5 minuter.
Ta ut den och vänd upp och ner på en tallrik. Toppa med mixad yoghurt och blåbär.
Har ni provat Lokas nya smaker? Jag har i alla fall hittat mina två favoriter, choklad och jordgubbsglass. De kommer få följa med mig i min väska hela våren och sommaren. Prova på!
Glömde skriva att det endast går att köpa på Pressbyrån.
Morgonens frukttallrik är där palmerna bor. Till det mixade jag ihop en smoothie gjord på naturell yoghurt, frysta blåbär och fänkål. Det var första gången jag provade fänkål och jag gillar det mycket! Tack till Joannas tips.
Jag är en Early bird, finns inget bättre än att vakna tidigt och göra alla måsten innan lunch för att sen kunna göra vad som helst. Spinning, check! Handla mat, check! Pratat om livet med Pressbyråkillen, check! Duschat, check! Nu är det dags för frukost. (PS. ha aldrig en Dumle-bild på din handduk när du tränar, lätt att bli ofokuserad.)
Innan jag drar iväg för att fira min mors födelsedag tänkte jag passa på med en liten sneak peak bild. Nästa vecka fyller jag år och självklart har jag ordnat med en överraskning till er. Mer om det nästa vecka!
Palsternackas-Pommes, med 1 msk olivolja & mängder av dill. Till det en dressing gjord på hummus, ajvar och lite pesto. Inte långt ifrån en McDonalds känsla.
Solsken, eget initiativ till att jobba på min fritid och en ruggigt kall Frappuchino. Ska snart börja ladda inför ikväll då det återigen är dags för att hålla mitt pass. Vi ses på Nordic Wellness!