Startsida / Inlägg

Change

av Therese Engdahl

Dagens inspiration: Våga (Inte för att jag är bäst på det, men ibland har jag fått till det)

På temat förändring vill jag berätta om en av de bästa förändringarna jag har gjort!

För tre år sedan idag var jag i full färd med att fixa mitt livs resa. Om sex dagar skulle jag åka. Som vanligt med mig så var ingenting klart, i ordning, fixat, planerat eller organiserat. Jag hade bestämt mig för ca en vecka sedan att åka till Bikram i USA och utbilda mig till Bikramlärare. Vanligtvis brukar de som åker dit planera detta i ungefär ett år i förväg då det krävs förberedelser, mycket yoga, man ska bli antagen osv. Men jag bestämde mig två veckor i förväg och blev antagen på nåder, fixade pengarna i sista sekund, sa upp min tjänst på jobbet (klyschvarning: Jag ba sa upp mig och drog! Men så var det :) , meddelade familj och sist men inte minst, skakade av nervositet. I bilen utanför jobbet satt vi och diskuterade om jag skulle åka när jag tog den här bilden. Jag kollade på den i mobilen o ba: Ska jag?

Ja tack, jag lämnar detta ett tag.

Två veckor senare tog jag denna bild med mobben o ba: Är jag glad att jag åkte?

Ja, det var jag. Den här resan ändrade verkligen mitt liv på ett positivt sätt (kunde ju blitt tvärtom vem vet), och allt jag har fått ut av den har varit så fantastiskt. En vecka innan jag skulle åka hem tog min rummis denna bild av mig när vi var och hajkade i öknen och bilden säger verkligen allt som resan innebar för mig: Frihet, mod, ödmjukhet och äventyr!

Så glad att jag bestämde mig för att ta steget och utbilda mig. Speciellt denna morgon då jag just är hemkommen från jobbet där jag har undervisat en varm och skön klass.

 

 

  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB