Startsida / Inlägg

Äggigt

av Therese Engdahl

Dagens inspiration: En grässhot och lite ägg ger energi

I går med min vän Lotta:

Denna morgon:

Det som jag tycker funkar allra, allra bäst innan träning, eller för att fylla på energi i största allmänhet, är ägg och vetegräs. Två kokta ägg och två teskedar vetegräs slår vilken energidryck som helst och ger verkligen kraft! Tog mig en hutt gräs igår innan jag undervisade en klass och mina stackars elever, som redan var `varma i kläderna´ (undervisar Bikramyoga) fick ta del av den enorma energi jag besatt, det kändes som vi dansade genom passet.

 

  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB