Startsida / Inlägg

Fin bok!

av Therese Engdahl

 

Om man är som jag är så (galet?) enormt intresserad av psykologi, mental hälsa, mentala `knep´, teorier, andras upplevelser, det övernaturliga osv, så kan jag tipsa om den här boken. Den är så fin! Det finns en förlaga som jag också ska läsa.

Den handlar om människors nära döden upplevelser, som alla vittnar om något fantastiskt som väntar oss där på andra sidan… Rörande, hoppfullt och spännande! Jag vacklar fram och tillbaka om vad jag tror händer oss efter döden. Ibland är jag säker på att det bara tar slut, och ibland är jag helt övertygad om att det fortsätter någon annan stans…

Anyway, den här boken är superfin, och när man läser berättelserna så blir man väldigt livsglad!

Var det en tillfällighet att denna syn mötte oss igår på stranden när jag låg och mös med boken? Någon hade gjort en grav. Typiskt mig att hitta den här när jag går i efter-döden-tankar. Synkronisering eller tillfällighet? Eftersom jag är spirituell av mig tror jag på det första!

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB