Startsida / Inlägg

Power to change

av Therese Engdahl

Rajashree Choudhury’s (Bikrams fru) ord: ”You will start to understand that many negative reactions to challenges/changes are habitual and that you have the power to change them”, ringer ofta i mina öron.

Jag försöker tänka i de banorna så ofta det går. Det hjälper många gånger!

Igår sprang jag milen med kort-korta byxor, vilket jag hatar (har fått för mig att man får hängande hud av det?) plus att min iPod lade av, vilket förut hade fått mig att vända hem direkt.  Men jag slutförde rundan utan musik och med mina korta brallor (och hud som släppte mer och mer?) vilket var en utmaning. Inget som går till världshistorien direkt! Men, något jag aldrig skulle gjort innan då det varit riktigt obekvämt.

                        Ingen världsmästare direkt, men ändå nöjd.

                              Jag och min baby i våra sandaler.

 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Emma Lindström och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB