Startsida / Inlägg

Fin frulle 2!

av Therese Engdahl

Dagens lyx: Champagnefrukost och några fina ord

Japp, detta är vad jag börjat min dag med 🙂

En fantastisk morgon med skumpa och fotoutställning, återkommer med fler bilder och härlig fotokonst. Så länge vill jag bjuda på lite härlig läsning:

                           Lite ord på livets väg…. värda eftertanke.

Låg och vred mig lite i natt efter min pojkes små nattbestyr, och tänkte på hur jag verkligen tror på att det vi tänker på också tillslut händer. Men, stämmer det alltid? För faktum är att sånt som man oroar sig så enormt för, och som kan ta upp timmar av ens tid, faktiskt aldrig händer. Paradoxalt. Och i sann sykroniseringsanda hade min vän postat denna lilla tanke idag, som var det första jag såg i morse:

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB