Startsida / Inlägg

Undervisar i yoga

av Therese Engdahl

Dagens fniss: När jag blev yogalärare

En skoj sak som hände när jag blev yogalärare, var att presenter som jag får vid typ middagar och liknande har bytts ut från en flaska vin till grönt thé och mörk choklad! Ha ha. Och jag förstår det, en present vill man ska slå an en ton hos den man ger det till. Och visst blir jag glad för mitt thé och choklad!

Men miiiiiinst lika glad för en pava 🙂 

Jag lär mig mer om yoga för varje dag som går, men jag är inte fullärd, all knowing eller totalt till freds hela tiden.

Men. Jag har någonting i mitt liv som gör allt så mycket bättre. Så mycket lättare, roligare, och som gör underverk för min kropp, och det kan jag förmedla till andra. Och jag gör det varje dag. Magic! När jag tänker på platsen som yogan tagit i mitt liv så är det som ett stort, ljust, varmt och mysigt sken!

Haha! Men som tur är så har jag ett jobb.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB