Startsida / Inlägg

Klockrent för en antioxidant-tant

av Therese Engdahl

                     Vatten på min köttkvarn

Fick den här bilden skickad till mig igår, och jag tycker den är helt klockren. Så sant!

Samma fråga kan man ju ställa om sin kropp. Vad väljer man att stoppa i kroppen; död "ångest" (syftar här på djurets känslor innan slakt), eller rena färska grönsaker, frukt och spannmål...?

Som tidigare sagt, jag är inte helt vego än (men äter inte kött eller bär päls) men sådana här tankeställare inspirerar mig verkligen. Och jag vet att det är svårt att vara vego fullt ut med tanke på att det finns animaliska produkter i så mycket. Men man kan ju bidra med något!

Om man som jag inte är rädd för fruktsocker, så kan jag rekommendera att pressa kärnfria vindruvor och dricka. Så otroligt gott! Och fullt av ”antisar”.

Hade tema Antioxidant igår. Och där passar ju ett glas rött in, eller hur? Fullt av antioxidanter det med.

Toppade med färska granatäppelkärnor.

                                           Får jag var frisk nu?

/The Antioxidant-tant



    
  • Tjänstgörande redaktörer: Fred Balke, Christoffer Glader och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB