Startsida / Inlägg

Min rumpa ba: Vad hände?

av Therese Engdahl

Oj oj, ”Abs and Ass” på Balance var inte att leka med… Började morgonen med att testa detta obarmhärtiga pass och det bränns fortfarande i min lilla bakdel och jag vågar knappt tala om för den att vi snart ska iväg på ett Bikrampass… Får lura med den med löfte om film i soffan sen.

 Hur är det med din rumpa idag? Har den fått röra på sig? 
Eftersom jag är ledig idag passade jag på att hänga in alla vår och sommar jackor/kappor/väskor på vinden. Detta var ungefär hälften av läppglans-skörden jag fann. Hann slänga de andra innan jag kom på att det kunde bli en skoj bild av mitt missbruk!

Apropå J-Lo måste jag tipsa er om en av mina favvo-tränings låtar just nu: Follow The Leader! Gryyym att träna till! Tryck in den i din iPod, trotsa regnet, snöra på dig dojjorna och ge iväg och träna marsch pannkaka! Eller bara dansa loss…

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Vilma Stockvall, Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB