Startsida / Inlägg

Äkta eller fake

av Therese Engdahl

low fatFör mig har det alltid känts fel att stoppa i mig light produkter. När jag bodde i USA (och inte var lika upplyst och klok som jag är nu:-) ), så var det mycket fokus bland oss tjejer på olika metoder, superkurer osv… Öh, inget jag är stolt över rent intelligensmässigt, men jag antar att vi alla har varit där! Det hör kanske ungdomen till. Obs, jag talar inte alls om någon ätstörning, utan mer hej-jag-bor-i-LA-shit-vad-alla-är-smala….

Vi pendlade mellan att bara äta lightyoghurt (proppfulla med socker, ha ha), endast kyckling (blä, vi satt med varsin gaffel och styckade en grillad kyckling och kände oss så fräscha), och ännu äckligare LCHF-grejer som fläskkött med ärtor… Öööh. Jag kände att det var fel, men körde på eftersom jag ville vara rätt. Ha, ha, typisk ungdomsgrej.

Tur att man blir klokare med åldern!

Vad äter du för att vara vänligast möjlig mot kroppen?

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB