Startsida / Inlägg

Dagens visdomar

av Therese Engdahl

Practice makes perfect. Plugga och läs javisst men det är inte förrän du praktiserar det du läst som du på riktigt lär dig.

Personligt exempel: När jag reste iväg till Bikram för att lära mig att undervisa så fick jag mycket backning- men också mycket patrull. Många tycket att det var för tiiiiiidigt (jag hade yogat i 6 månader) de var inte rädda för att säga det till mig eller visa med hull hår att de tyckte jag var crazy. Men vet ni, det visade sig bli väldigt, väldigt lyckat. Jag dök rätt in i praktiken, och jag lär mig fortfarande.

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB