Startsida / Inlägg

When life hands you a s***sandwich…

av Therese Engdahl

Fnissade rejält åt den här artikeln i Wellness. 

För precis som i allt annat i livet så har det här med socker och grönsaker två sidor. Jag tror på riktigt att vi mår bäst av att ha ett sunt förhållande till båda dessa underbara världar.

Det är som om att vi spelar en ständig tennismatch med oss själv som ingen vinner. Att förneka sig gottis gör mig inte gott. Som jag har skrivit förut- blir jag rejält sockersugen så försöker jag inte med allt jag har att tränga undan det- jag tar mig en bit. Och jag mår bra av det. Men mestadels av tiden äter jag nyttigt, vilket gör att jag inte har dåligt samvete.

When life hands you a s***sandwich, ge tillbaka med lite (eller mycket) glass och lite tramsiga skönhetstips. Härligt ytligt för den som lätt gräver ner sig i andras sorg (läs:undertecknad)

Jag försöker att hålla balans, och jag lär mig varje dag av de jag träffar, vad jag läser och genom diskussioner med vänner. Jag lär mig av de som tränar med mig på gymmet eller hos mig på mina klasser som inte borde träna (träningsnarkomaner) samtidigt som jag blir inspirerad av de som jobbar för resultat- och når dem.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB