Startsida / Inlägg

Clarity is QUEEN!

av Therese Engdahl

Livet är en berg-och-dalbana. Just när man trodde att allt ba flöt så bra (typ jag i går som verkligen mös över morgondagen då en grunka jag ska göra har förberetts av undertecknad i minsta detalj) så dyker den upp- Patrullen!

Att stöta på patrull kan vara det mest irriterande som finns, men, som den upplyste (här vill jag återigen gärna hänvisa till mig själv) vet så finns det en lärdom att plocka från det inträffade. Snark. Men ok, why not. Min lärdom?

CLARITY IS KING! (Eller ska vi säga queen?) Förvisso så har jag gått igenom hela den här proceduren (ang. projektet jag tagit mig för) väldigt stolt över mig själv att jag har gått på just den linjen- clarity is king. Tagit reda på allt. Undersökt allt. Förberett allt, till och med det läskiga. Men jag hade missat att kolla en detalj. ”Ballerinakex också!” (en mildare form av svordom som passar bra på en blogg…)

floor

 

Kanske faller jag platt? Ja men då finns ändå golvet. Alltid något.

Till min räddning kommer ett telefonsamtal i dag att vara avgörande för om min fadäs går att rädda eller inte, och då gäller det att personen i andra ändan är en fin, mänsklig varelse som förhoppningsvis själv gjort en del missar i livet. Vi hoppas på det, ok? Tack.

Press prinsess
Clarity is queen!

Dagens tanke: När du blir triggad av en kollega, unge, bättre hälft eller den jobbige bussresenären- ta ett djupt andetag ha överseende, förstå, förlåt och traska vidare i livet! Så har du gjort någon annans fredag en fin sådan!

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB