Startsida / Inlägg

Tycker du att du redan kan? Oops, you’re in trouble

av Therese Engdahl

 

Efter år inom Bikramyoga så lär jag mig ngt nytt varje klass. Japp, helt ärligt. Vare sig det är något läraren säger som inspirerar mig och som jag vill föra vidare till mina elever, eller något inom en position, eller kanske bara något så enkelt att det inte gick att dricka just innan camel pose.

Vi är både lärare och elever 24/7.

Jag bestämde mig för att alltid fortsätta lära mig saker för flera år sedan, och oj vad mycket roligare och rikare livet blev.

Att sluta lära är att långsamt tyna bort. Hur många böcker inom samma område jag än läser, så lär jag mig något nytt varje gång. Hur många rundor jag än springer, hur många låtar jag än skriver, jag lär mig något nytt varje gång.

Det här är en livsstil jag verkligen rekommenderar! Den senaste tiden har det varit olika matböcker jag har förkovrat mig i. Och herrminje vad mycket nytt jag har förstått.

Typ:

healthcare medicine

 

Fortsätt läs, lär, kritisera och acceptera jobbiga saker. Och, ha en härlig söndag!

Kram

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB