Startsida / Inlägg

Förändring

av Therese Engdahl

Ofta när jag gör en förändring, en stor en alltså, så har jag bestämt mig, men är ändå sjukt rädd. Men är jag bara väldigt bestämd så får jag hjälp. Så när jag fixar inför allt som behövs fixas inför det jag vill förändra, så är det nästan som om att mina gärningar styrs av något annat än mig själv. Allt sker per automatik, som om någon däruppe ba: ok, hon har bestämt sig nu styr vi henne som en docka. Samtal rings, möten bokas, papper fylls i- av mina händer, men det är som om något styr mig.

Allt sker, förändringen tar plats, och jag ramlar ner i rädd-hålet. Förändringen är gjord och jag måste klättra upp och komma ut på andra sidan. För mig handlar det om en rädsla för det okända. Vad väntar på andra sidan? Läskigt. Men när allt är gjort så är jag stolt över mig själv att jag vågade.

making a big change

 

Antingen jobbar man med små förändringar som bidrar till större skiftningar, eller så tar man jättekliv rakt in i det okända. Det är det som är livet!

Unknown path

 

Gör det du med. Bestäm dig för vad du vill förändra, var tacksam för vad du redan har, och släpp sedan din önskan till universum och du kommer bli blown away av hjälpen du får. Läbbigt, men värt det.

Vad vill du förändra idag?

 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Jenny Åsell och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB