Startsida / Inlägg

Lyssnar du?

av Therese Engdahl

På ditt hjärta alltså. Bra! Allt som det säger stämmer, hör du något annat är det det lilla egot som även det finns inom oss, och som mer än gärna varnar, berättar `sanningar´, skuldbelägger och separerar oss från det sanna jaget- vilket är hjärtat!

heart

Att lyssna kräver sin kvinna. Jag har mediterat varje dag sedan i slutet av November och ska med glädje dela med mig av en inre resa av rang med dig här på bloggen. Och kom ihåg, jag har länge varit en som avfärdat meditation och tänkt att det är bara att ”köra på”. Kanske du med?

talking to yourself

I så fall rekommenderar jag mer än något annat att göra en vana av att sitta i stillhet, varje dag. Börja med fem minuter. Det gjorde jag. Min meditations plats är min walk-in- closet, som numera har blivit min heliga lilla plats, och fick jag skulle jag ligga där dagarna i ända! Och när jag började så fick jag myror i brallan efter ca tre minuter.

worry

Ok, steg nummer ett för dig som är intresserad är helt enkelt att bara börja. Oroa dig inte för resultatet, Rom byggdes inte på en dag. Lycka till!

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB