Startsida / Inlägg

Identifiera rädslan

av Therese Engdahl

Problem uppstår varje dag, men tänker man efter så ligger egentligen bara problemet hos en själv, det är hur du reagerar på `problemet´som egentligen är det enda som är verkligt.

                                 Vill du prova något nytt?

take every

När du känner den där obehagskänslan av en person som stör dig, så har det uppstått en stämning du anser…vidrig. I alla fall jag! Vad jag gör då (no joke) är att jag hittar en avsides plats där jag i lugn och ro kan identifiera det riktiga problemet, vilket i 100 % av fallen har att göra med en rädsla jag har.

Jag ber min inre guide att hjälpa mig identifiera vad det är jag är rädd för och kommer allt som oftast till någon av mina `corerädslor´(ni vet de som sitter som en smäck i ryggraden). Är det någon som stör mig eller får mig att känna obehag så tänker jag att den personen är som den är, det är min reaktion jag behöver reda ut.

freedom googlad bild

Antingen är jag rädd att verka dum, att blotta mig, att misslyckas… Ja alltid är det något som jag är rädd för som utlöser mitt obehag.

Orosmolnet lättar, jag kan se klarare på vad som egentligen pågår och inom en snar framtid är problemet löst.

Clarity is queen jag gillar att gå till sakfråga med mig själv och det blir en lyckad konferens!

Gör det du med, och din måndag kommer bli en lättare en!

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB