V75-Tips Romme

av MLipovac

Romme står för helgens V75 omgång och jag tycker det ser intressant ut. Eftersom det blev en favoritparad senast på Jägersro så har mycket pengar flyttats över till helgens omgång och vi har en jackpot. Jag har hittat ett singelstreck jag tror leder hela vägen från start till mål. Har inte bestämt mig vem jag mer ska spika då jag vill höra den sista infon, tycker alla ska göra det för banan kan bli hård och det kan krävas brodd. Glöm inte bort dragen, dem ska hjälpa till att få upp utdelningen. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

2 Jaques Noir (V75-6) tar jag ställning för, han och hans gamla stallkamrat 3 It’s Showtime Zaz låser många på. Jag tror dock min spik är bättre och har ett bättre utgångsläge, han trivs i ledningen och har vunnit dem fem senaste gångerna från den positionen. Han var tillbaka efter en liten paus senast och galopperade när han skulle flyttas ut i andra spår, jag tar inte så hårt på den galoppen. Han form tror jag är bra för Timo Nurmos hästar gått väldigt bra för dagen och från ledningen tror jag ingen slår honom.

Tänkbara singelstreck

6 Anna Mix (V75-3) snackas det mycket om, hur ska hon klara skor och eventuella broddar? Jag tror inte det gör så mycket, hon gick bra förra året i Sverige under denna tid och varför ska hon inte fixa det idag. Hon står för klassen i ett mediokert gäng, hon var ute mot Propulsion och Bold Eagle senast och gjorde ett bra lopp, efter en dryg bit i tredjespår kom hon fram utvändigt om Propulsion. Hon slutade sjua men var bra. Jag tror Kim kommer ladda och vara offensiv, när han ställer frågan tror jag ingen tar emot och från ledningen blir hon svårslagen. Ett tänkbart singelstreck.

2 National Prince (V75-7) blir dagens största favorit. Han var lite sämre senast i V75 finalerna på valla men hade då ett bakspår och trivdes inte med banan. Han har fortsatt toppform och från ett perfekt utgångsläge tror jag han placerar sig i ledningen tidigt och därifrån ska han slås. Det som talar emot är att det kan laddas från många håll och det kan kosta och skulle det bli tungsprunget då kan det ta emot till slut. Han har även vaccinerats inför starten vilket kan sätta ner honom.

Dragen

2 Fashion Diva (V75-1) har gjort bra lopp på slutet och avslutat riktigt bra. Hon har brottats med tråkiga utgångslägen men löst det bra. Idag har hon betydligt bättre utgångsläge och är garanterad en bra rygg, skulle det stämma för henne då blir jag inte förvånad om hon spurtar till seger. 7% just nu.

4 Blås Undan (V75-4) såg väldigt fin ut senast som fastlåst, han står tjugo meter bättre till idag och skulle han få sin ryggresa då blir han farlig. Ett väldigt öppet kallblodslopp där ni inte får glömma honom till 8%.

7 Nouvelle Avenue (V75-5) höll väldigt bra utvändigt om Pompano Euphoria senast på V86. Hon brottas med ett läge långt ut på vinge men skulle hon komma till så är hon kapabel och kan segerstrida. Finns även ett drömscenario som jag tror på, hon laddas och får ta över ledningen, där ska hon slås.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombination x valfri insats

DD-1: 2,3,11

DD-2: 1,2

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Jaques Noir

DD-2: 2 National Prince

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

Ikväll delar Bergsåker och Solvalla på V86 loppen. Omgången ser små intressant ut och jag tror man kan få en bra peng på åtta rätt, speciellt när det är super jackpot. En till sak som blir intressant är banunderlaget på banorna, det har kommit snö på båda banorna och man ska tänka på att det kan bli jobbigt till slut om man laddat för hårt från start. Mina singelstreck hittar vi på Bergsåker, en av dem ska vinna från ledningen och den andra med en mäktig spurt. Dragen får ni absolut inte missa, dem ska ge oss pengarna. Finns även DD-förslag längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

8 Järvsöodin (V86-3) tror jag vinner denna spårtrappa för kallblod. Loppet ser öppet ut men jag tycker Jan-Olov Perssons häst har en bra uppgift framför sig. Han gynnas av att det är en struken häst innanför då han är snabb ut, är formen någorlunda bra vilket den verkar vara så tror jag Jan-Olov har bra chans att trycka sig till ledningen och leda detta runt om. Senast blev han störd till galopp, han såg fin ut och mot ett ganska mediokert gäng tror jag han är bäst.

10 Weekend Fun (V86-7) var fantastiskt fin på V75 senast när han blåste runt hela fältet. Ikväll blir han knapp favorit och det tackar jag för, han är minst en klass bättre än sina motståndare och spökar det inte för mycket ute i spåren så tror jag han blåser ner allt över Bergsåkers upplopp. Värst emot är 1 Jaguar Hill, han var bra senast men ikväll tror jag utgångsläget kan ställa till det för honom. Det finns några startsnabba utanför som kan blåsa han på ledningen och då är han i fara. Jag tror Weekend Fun fixar detta!

Dragen

12 Largo (V86-2) gjorde en riktigt bra insats näst senast på Solvalla, senast hade han samma utgångsläge som ikväll och stred bra ute i spåren. Han har bra form men får brottas med bricka tolv igen, dock tycker jag det är bättre idag då det är voltstart. Skulle Jansson träffa rätt och komma igenom så kan han få en bra ryggresa. Då blir jag inte förvånad om han vinner till smaskiga 4%.

6 Leka (V86-4) var det mycket skrik om näst senast på Solvalla. Då blev allt fel, hon tappade en sko och hela kvällen var förstörd. Senast var hon tillbaka och vann på ett bra sätt från dödens. Förstår inte varför hon blir så bortglömd ikväll, just nu är hon bara streckad på 5%. Skulle det inte krångla för henne och hon får en bra resa då har hon kapacitet att segerstrida.

5 Coys Rain (V86-6) fick ge sig senast från ledningen, han mötte en riktigt speedig häst och jag tycker ändå hans insats var bra. Han har fått två lopp i kroppen och formen börjar sätta sig. Han öppnar riktigt snabbt och från ledningen kan han bli svår att knäcka. Spetshäst till 8% låter väll bra?

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 6 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Weekend Fun

DD-2: 4,5,6,9,10,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Weekend Fun

DD-2: 9 Volocity De Vie 

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

Rak dubbel ikväll!

av MLipovac

Vill först tacka alla läsare som besöker min blogg, detta är mitt femhundrade inlägg här på bloggen. Trav är mitt störst intresse och att ge mina tips och tankar till er är något jag verkligen älskar. Det har under åren bara blivit roligare och jag hoppas fortsätta med detta många år till.

Nu till kvällens tips, Eskilstuna står som värd och jag provar en rak dagens dubbel med två betrodda hästar. I DD-1 tror jag att 3 Pablo Andover har en bra uppgift framför sig. Han har toppform och näst senast plockade han ner Pacific W.F på ett bra sätt. Senast blev det galopp på V75, det såg dock ut om han blev rädd för något. Hans upphämtning visade fortsatt bra form och från bricka tre tror jag han är kvickast, väl i ledningen tror jag ingen slår honom. I DD-2 ser Oskar J Andersson och 4 Enjoy The Life ut att ha en passande uppgift. Hästen har visat framfötterna och älskar att tåga på i ledningen. Från detta utgångsläge har jag svårt att se honom missa ledningen och när det dessutom är kort distans så är detta toppchans. Jag tror han spårar runt om.

Spelstopp på DD är 20.56

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V75-Tips Jägersro

av MLipovac

V75 har kommit ner till Skåne och Jägersro denna helg. Omgången ser favoritbetonad ut och har en del ihåliga lopp där två, tre hästar sticker ut. Mitt singelstreck tror jag bara vinner, han fick ett passivare lopp senast för att vara i toppform idag. Det andra singelstrecket vet jag inte om jag ska ha, kanske testar att köra med ett singelstreck bara då det som sagt ser ihåligt ut. Jag har dock skrivit ut tänkbara singelstreck här under. Dragen får ni absolut inte glömma, tror att dem har bra chans att blanda sig i segerstriden. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

5 Master Crowe (V75-6) låg man lågt på senast och man såg att Ingves körde väldigt passivt. Idag tror jag man siktar mycket högre och trots högre klass tror jag på en riktigt bra chans. Rapporterna från stallet går i dur och det rycktas om jänkarvagn idag, det tror jag kan ge en ruggig kick på honom. Det luktar dödens men även därifrån har han visat att han kan vinna, han har en oerhörd löpskalle och ger sig inte i första taget. Har har dessutom åtta segrar på åtta starten på Jägersro, han älskar att gå där och jag tror han förblir 100% idag.

Tänkbara singelstreck

2 Erwin (V75-2) blir omgångens största favorit. Han har tagit åtta segrar på tio starter och är en fin sort. Senast vann han på ett bra sätt och taktiken från bricka ett är given idag. Stefan kommer gasa vad som går och skulle man hålla upp ledningen så står han med tre ben i mål. Skulle han dock bli av med den då ser loppet mer öppet ut, just nu lutar det åt att jag ska försöka fälla honom då det är klass två och han är streckad på 65%.

7 Västerboonthenews (V75-3) har verkligen toppform och gjorde ett riktigt bra lopp senast utvändigt om Dante Boko. Idag ser det lättare ut och skulle han bli släppt till ledningen så kommer han bli väldigt svårslagen. Jag vill vänta och höra vad man säger om taktiken bakom 1 Oasis Bi. Släpper man ledningen till Västerboonthenews så kommer loppet vara över. Skulle man dock vilja köra i ledningen då blir det lite mer öppet, då kanske en tredje häst kan komma in i matchen. Avvakta och hör vad man säger innan ni tar ställning.

Dragen

8 Platon Face (V75-1) såg riktigt fin ut senast som fastlåst. Han mötte tuffare hästar då och möter ett ”enklare” gäng idag. Detta är en riktigt kapabel herre när han travar och kommer han bara ut från sitt innerspår så tror jag på offensivt upplägg. Han tål tuffa lopp och kommer vara med i segerstriden.

6 Niky Flax 9 Louie Brodde (V75-7) är två måstehästar i avslutningen. Den förstnämnde är kanske inget drag till 15%, men han var över 60% senast och gjorde ett sämre lopp. Nu är det tätare starter och bättre distans, med många starka hästar i fältet kan tempot bli uppskruvat och då kan Niky Flax avslutning bita riktigt bra. Glömde säga att Örjan sitter i sulkyn för första gången. Den sistnämnde har toppform, skulle Kim hålla ryggen på ledaren 1 Mack Dragan så kan det blir riktigt intressant. Lucka på upploppet och han avslutar vasst.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Master Crowe

DD-2: 1,6,8,9,10,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Master Crowe

DD-2: 6 Niky Flax

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Onsdag och V86-Xpress. Åby och Solvalla delar på tävlingarna och det är min favoritkombo när det kommer till V86. Omgången kryddar med extra miljoner och när dessutom loppen ser öppna ut så tror jag på bra utdelning. Jag har hittat två roliga singelstreck som jag tror har bra chans, dom står verkligen på tur för seger och ikväll tror jag dem vinner. Dragen har jag hittat i loppen där omgångens två stora favoriter kommer ut, jag tycker inte favoriterna är så bra och vill därför gardera. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

11 Doyoucash In (V86-1) har gjort många bra insatser på V75 och står på tur för en seger. Han var lite sämre senast men då hade han varit behandlad och jag tror att loppet senast flyttade fram honom. Ikväll ser uppgiften bra ut, distansen passar honom och Johan är bästa kusken i fältet. Ta dem bara Johan!

Roliga singelstrecket

8 Suprise Power (V86-6) håller ruggig form och gjorde en riktigt bra insats näst senast bakom Tudor Kronos. Senast hade han ett omöjligt utgångsläge på V75 och man körde väldigt passivt för att sikta på detta lopp. Hittar bara Peter Zadel ner i ett bra slagläge då tror jag ingen står emot honom till slut. En rolig chansspik till 11% i ett väldigt öppet lopp för den vågade.

Dragen

3 Crazy Year Ås (V86-5) har jag varnat för tidigare och jag kan inte släppa honom nu när han fått ett bra utgångsläge. Senaste insatsen är bara att glömma, han kom dåligt på det då. Ikväll har han som sagt fått ett bra utgångsläge och detta är en väldigt snabb häst, skulle han kunna få rygg på ledaren då kan han överraska på open stretchen. Till 3% så är han riktigt rolig mot omgångens största favorit.

3 Julia Pellini (V86-7) tycker jag såg fin ut senast mot bättre hästar. Hon har ett bra utgångsläge och skulle Magnus hitta ner i en vettig position då tror jag hon kan överraska. Hon är dock inte så snabb ut men eftersom det kommer köras lite från start då tror jag han hittar ner i andraspår och med klaff är hon med och slåss om segern.

Spelstopp på V86 är 20.30


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

DD-Tips Solvalla

av MLipovac

Solvalla ska hålla i sin andra tisdags omgång och jag tycker det ser riktigt intressant ut ikväll. Det finns många kluriga lopp och även några favoriter jag tycker blir för hårt betrodda. Jag koncentrerar mig på dubbeln ikväll där jag hittat ett roligt singelstreck i inledningen som jag går på. I avslutningen har jag en rolig tipsetta men vill plocka med några till. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

I inledningen tycker jag vi får se ett öppet lopp där många garderar brett. Jag tar tjuren vid hornen och spikar mig ur loppet istället. Den jag spikar är 7 D.D’S Perseverance som gjorde ett riktigt bra lopp näst senast på Solvalla. Han gick då i dödens men mosade bara på och vann på ett väldigt bra sätt. Senast var han bra från bakspår och det ser ut som att han fortsatt håller toppform. Han har hög kapacitet och jag tror han fäller allt med sin vassa speed till slut. Det ser dessutom ut som att det kan bli bra fart från start och det gynnar honom. Per får lösa resan och sätta in attacken sista 600 och då får dem andra hålla i sig.

DD-2 (2640m auto)

I avslutningen har jag hittat en riktigt rolig tipsetta som blir bortglömd. Det är 2 I’ll Fixit som det lät bra på senast på V75. Banan fällde honom då och den starten är bara att glömma. Ikväll tror jag på en bättre insats och från ett bra utgångsläge tror jag han tar ledningen, frågan är om man kör där eller släpper för att få en smygresa. Jepson upp är ett plus och han måste räknas väldigt tidigt. 7 Mr Magnifique återkommer ikväll efter balansfiaskot på V75 i Norge senast. Han har varit hårt betrodd på V75 många gånger men inte levererat, ikväll är det lite enklare emot och han måste räknas tidigt. Lång distans passar honom väldigt bra och jag tror Veijo är offensiv, det är en tuff häst som kan avgöra den tuffa vägen. 6 My Dream Art fick stryk av min tipsetta senast, han ska ha gått framåt med det loppet i kroppen. Han är snabb ut och skulle Westerholm få ledningen då kan han leda väldigt länge. 4 Velasquez Gar har bra form men har galopperat bort sig på slutet. Senast var det banan och broddarna som fällde honom, men ikväll blir det förmodligen inga broddar och man ska testa knäkappor på honom vilket kan slå väl ut. Jim låter uppåt och jag streckar honom. 11 Roofer har jag jagat väldigt mycket på slutet utan att få betalt. Man ska testa ett norskt huvudlag ikväll vilket känns spännande. Han har kapaciteten och skulle det stämma med resan så kan han överraska. Sista strecket ger jag 5 Champion Chip som gjorde det bra senast, han håller bra form och är ett långskott som skulle sitta fint.


DD-förslaget: 6 kombination x valfri insats

DD-1: 7 D.D’S Perseverance

DD-2: 2,4,5,6,7,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 D.D’S Perseverance

DD-2: 2 I’ll Fixit

Spelstopp för DD är 20.56


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

DD-Tips Axevalla

av MLipovac

Axevalla står för veckans första V64 omgång och det ser intressant ut. Det brukar skrälla på Axevalla och jag tror det kan göra det ikväll också. Jag kommer koncentrera mig på dubbeln som vanligt, där har jag hittat ett singelstreck som tar revansch efter plumpen senast på V75. I det andra loppet plockar jag med några och hoppas på skräll. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

Ett öppet lopp inleder dagens dubbel och här går tipset till 10 New Moon Pellini. Han är bättre bättre än vad raden utvisar och nu har han fått en liten paus tror jag vi får se en bra insats. Peter brukar ha hästarna i bra författning direkt efter paus och med rätt ryggar tror jag han kan fälla alla på det långa upploppet. Dock vill jag plocka med några till då han behöver få rätt lopp för att vara med i segerstriden. 3 Stuck On Joe blev lite för het i ledningen senast och fick ge sig mot en smygkörd. Känns som han är på gång och från ett bra utgångsläge kan han kanske få ledningen och då kan det gå hela vägen. 1 Dyolo In har läget och Jepson i sulkyn, det är två plus som kan vara avgörande. Han har fått ett lopp i kroppen och jag tror vi får se en bra prestation ikväll. 2 Mr Crazed var med i ett V75 lopp senast från ett tråkigt utgångsläge. Han står bättre till ikväll och ska räknas när man garderar. 7 Mithril är lite överspelad, visst han har bra form och vann senast men som favorit känns han inte lika rolig. Jag plockar ändå med honom då han såg fin ut senast. Sista strecket går till en jätteskräll, 11 Je Reve D’Amour som var med på V75 på nyårsafton. Han är inte så tokig och skulle det stämma så kan han skrälla till väldigt låg procent.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen har jag hittat mitt singelstreck, det är 4 Xanthis Brazil. Jag trodde på honom senast när han var ute på V75 på Axevalla. Han galopperade ur sista sväng då med chans på seger. Vi fick aldrig veta om han hade vunnit men Micke J Andersson som körde sa att det var segern som rök. Jag tror han tar snabb revansch ikväll och tackar för han inte är favorit just nu. Jag tycker han är bästa hästen i fältet och sköter han sig bara så vinner han detta. Kör Tobias!


DD-förslaget: 6 kombination x valfri insats

DD-1: 1,2,3,7,10,11

DD-2: 4 Xanthis Brazil

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 New Moon Pellini

DD-2: 4 Xanthis Brazil

Spelstopp för DD är 20.56


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V75-Tips Bergsåker

av MLipovac

Bergsåker står för en intressant V75 omgång idag. Trots att det finns några klara och stora favoriter tror jag man kan få en bra peng tillbaka. Dagens största favorit blir väldigt stor men loppet ser väldigt tunt ut och jag tror han leder runt om. Min andra spik har jag inte valt, det står mellan Zenit Brick i gulddivisionen och Erik Sting i avslutningen. Dragen får ni inte glömma bort och även DD-förslag längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

2 Angle Of Attack (V75-5) blir väldigt stor favorit men från ett bra utgångsläge tror jag han har toppchans. Han är riktigt snabb ut och här missar han inte ledningen. Jag ser inte någon som kommer gå fram och sätta upp tempot och risken är stor att Bergh får bestämma tempot och då kan ingen slå honom. Han vann nyligen ett V75 lopp på lång distans från ledningen och jag tror på en repris idag.

Dragen

4 Orkidee Skift (V75-2) har jag lirat på i dem senaste två starterna och hon har spurtat riktigt vasst. Hon har haft tråkiga utgångslägen och kommit fort till slut. Idag har hon ett bra utgångsläge och har chans på ledningen, kommer hon dit tror jag man testar där och det kan gå hela vägen. Skulle det inte bli ledning så går hon väldigt bra med rygglopp.

14 Moe Svarten (V75-4) är en stark norrman som är van vid tuffa motstånd. Han älskar den långa distansen och skulle han få rygg på favoriten så blir jag inte förvånad om han slår spurtar ner allt till slut. Detta är en bra häst som är bortglömd av spelarna.

4 Taffy (V75-6) har höjt sig och gjort två bra lopp på V75. Näst senast borde han vunnit om kusken hade kört rätt. Han har ett bra utgångsläge nu och får han sitt rygglopp så kommer han avsluta riktigt vasst. Glöm inte honom till 6%.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombination x valfri insats

DD-1: 3,4,12

DD-2: 1,6

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Taffy

DD-2: 6 Erik Sting

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

DD-Tips Åby

av MLipovac

Det blev 8 rätt igår men man hade önskat att det skulle ge bättre betalt. Mer än att ha alla rätt kan man inte göra. Nya tag ikväll när Åby håller i en intressant omgång, jag koncentrerar mig på dubbel där jag hittat ett singelstreck i avslutningen. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

5 Sono Di Pa var jag på senast när han avslutade riktigt bra efter ett starkt slutvarv. Han har brottats med dåliga utgångslägen men ikväll har han äntligen fått ett bra läge. Jag är inne på att Stefan kommer testa från start och skulle han få ledningen då kommer han hålla länge. Dock tycker jag kort distans passar honom bättre så jag vill plocka med några till på den stora lappen. 8 R.K. King var med på V75 senast mot ett tufft gäng, han går ner i klass här och skulle Veijo komma bra på det från start från det tråkiga utgångsläge så tror jag han är med i segerstriden. 2 Uno Piccolino spurtade vasst senast i vida spår, han har dragit ett bra utgångsläge ikväll och kan få en bra position. Skjuter han till som senast kan han fälla alla. 6 Proserpine var det snack om senast på V75 men han kom fel på det då. Gången innan var han rejäl från dödens och där är det ledigt ikväll igen.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen har jag hittat mitt singelstreck, det är 3 Notre Avenue. Hon har varit ute i tuffa gäng och ikväll tycker jag man hittat en bra uppgift för henne. Hon satt fast i det senaste loppet och såg riktigt fin ut. Hon har också varit struken efter det men bara för en sårskada, jag tror formen är där och från spår tre kan André  välja upplägg. Hon är snabb och skulle hon få spets så tror jag man kör där, annars kan man gå ner i rygg på ledaren och ta dem på stretchen. Spik!


DD-förslaget: 4 kombination x valfri insats

DD-1: 2,5,6,8

DD-2: 3 Notre Avenue

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Sono Di Pa

DD-2: 3 Notre Avenue

Spelstopp för DD är 20.56


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Årets första V86 omgång delas av Jägersro och Solvalla ikväll. Omgången kryddas med jackpot och intressanta lopp. Jag hoppas nederbörden håller sig borta ikväll så vi kan få fina förhållanden på båda banorna. Har hittat två singelstreck som båda har bra chans, dem är favoriter men vad gör det om det smäller i andra avdelningar. Glöm inte bort dragen, dem ska ge oss pengarna. Finns även ett litet DD-förslag längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

3 Darling Hornline (V86-5) var tillbaka efter paus senast och kördes därefter, hon avslutade ändå väldigt bra och det skrek ”nästa gång” om henne. Ikväll har hon fått ett perfekt utgångsläge och lopp i kroppen, jag tror Johnny kör mycket offensivare ikväll och siktar på ledningen omgående. Därifrån går hon väldigt bra och jag tror hon leder runt om på Jägersros ”spetsbana”.

4 Qahar Q.C (V86-8) tror jag har en väldigt bra chans i avslutningen. Visst, han är streckad därefter men han har bollat med detta motstånd på slutet och ikväll tror jag han fixar det igen. Senast galopperade han i starten och tappade mycket mark, kom tillbaka och vann från utvändigt ledaren. Det var en riktigt bra insats och ikväll är dessutom distansen ett halvvarv längre, det gynnar bara honom och han vinner detta oavsett löpningsförlopp.

Dragen

8 Inertial (V86-2) avslutade bra senast mot tuffare motstånd. Han står tjugo meters tillägg ikväll men det gör inte så mycket då fältet är litet. Jag tror han är ikapp dem på start omgående och med lite klaff så kan han blåsa ner allt till slut. 8% just nu är riktigt bra.

3 Nicegift C.C (V86-6) visade fin form senast vid seger, hon är snabb ut och jag tror man tar spets till en början. Sedan får Daniel lägga upp taktiken, jag tror man släpper och smyger med och skulle luckan komma då kan det smälla på upploppet.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslag: 2 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5,10

DD-2: 4 Qahar Q.C


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

Sida 1 av 51
 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB