V75-Tips Bjerke

av MLipovac

Vi tar oss till Norge och Bjerkes travbana denna lördagen och jag tycker man fått ihop en riktigt trevlig omgång. Det finns några klara favoriter som ser ut att ha bra chans men skulle det spöka för dem då kan denna omgång ge riktigt bra betalt. Mitt singelstreck kommer troligtvis bli omgångens största favorit, han siktas på Prix dAmerique och ska bara vinna detta. Glöm inte bort dragen, dem ska ge oss klirr i kassan. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

5 Lionel N.O (V75-3) kommer bli omgångens största favorit troligtvis när vi slår ihop dem svenska spelen med dem norska. Det är kanske inte så kul att gå på den största favoriten men jag tror han har en riktigt bra chans. Han gynnas av att 1 Super Ariel blivit struken då värsta motbudet 2 Zenit Brick får ett innerspår. Jag tror att allt avgörs is tartan i detta lopp, Lionel kommer före Zenit Brick fram till ledaren och sedan tror jag ingen kan slå honom. Han har inte full form men med 80% form och ledningen så ska han inte lägga detta.

Bästa dragen

4 Darco (V75-1) är ett bortglömt drag i inledningen, jag tycker det ser öppet ut och han har ett bra spår och kan få en bra resa. Han var ute över 4140 meter för tre starter sedan och var riktigt bra, han blev tvåa bakom en väldigt bra häst. Distansen är inga problem och skulle Per Oleg hitta en bra rygg med honom och luckan komma, då kan han ställa till med en överraskning direkt i inledningen.

10 Udessa Degli Dei 11 Xperia Knick (V75-7) är två fina ston som gynnas om det blir fart på loppet, vilket jag tror det finns chans till. Den förstnämnda gjorde debut för Jerry Riordan senast, hon vann direkt och jag gillade intrycket på henne. Hon blåste runt allt och med loppet i kroppen lär hon gå framåt till denna starten. Den sistnämnda är härdad i tuffa gäng och har bra form. Johan Untersteiners hästar går riktigt bra just nu och skulle hon få följa med i en bra rygg, då går ingen säker över upploppet.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3

DD-2: 3,10,11

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

Det blev 8 rätt förra onsdagen men tyvärr radade favoriterna upp sig en efter en och det blev ingen jätte utdelning. På sexorna blev det jackpot och dem pengarna tar vi med oss till kvällens omgång som delas av Bergsåker och Solvalla. Jag tycker att det skräller mest ju dessa omgångar och ikväll är inget undantag, det ser öppet ut och jag tror vi kan få bra pengar. Jag bjuder på ett singelstreck och två drag som jag tycker har bra chans ikväll. Ni hittar även DD-förslag längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

4 Coburg Hanover (V86-1) har visat hög kapacitet och varit fin i dem två senaste starterna. Man har hittat ”felet” på honom och nu visar han sin höga kapacitet. Han blir klar favorit men jag tror att Ulf och hästen löser denna uppgift i inledningen, Ulf har verkligen toppform och vinner många lopp på Bergsåker. Hela vägen Uffe!

Bästa dragen

4 Ragazzo Da Sopra (V86-2) har det strulat för en del på slutet men senast tycker jag ändå han var bra efter omstart. Ikväll tycker jag han är bortglömd till 7%. Han är inte sämre än någon annan här tycker jag och från ett bra utgångsläge med Björn Goop så kan han få ett perfekt lopp och då har han en bra avslutning. Man ska lätta han i balansen dessutom vilket kan ge en kick.

10 Ma Running (V86-8) är det roliga draget i avslutningen. Hon har fått tre lopp i kroppen hos Westholm och jag tror hon är på gång, senast blev hon två bakom Knifetown Winner och det är inget och skämmas över. Johnny Takter upp ikväll är spännande, han brukar få fart på stona när han kör dem och när det dessutom ser ut som att det kan bli bra fart från start så tror jag hon kan bli svår att stå emot till slut. Hon besitter en bra spurt och kan Johnny spara den still slut så fäller hon många.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,15

DD-2: 1,7,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Quantum Estelle

DD-2: 10 Ma Running

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V75-Tips Eskilstuna

av MLipovac

Vilka topplopp vi får se idag på Eskilstuna! En ruskigt intressant omgång med Breeders’ Crown finaler för treåringarna och fyraåringarna. Jag har hittat ett singelstreck som jag bara tror vinner, det är ett sto som är stenhård och har världens bästa kusk i sulkyn. Har hittat två roliga drag som kan höja utdelningen idag. Ni hittar mig på Trav 365 Liven idag, där kan ni ställa frågor och komma med kommentarer och tips. Jag ska försöka pumpa ut så mycket info jag kan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

4 Vamp Kronos (V75-4) tar jag ställning för i finalen för dem treåriga stona. Jag tycker hon visat mest och insatsen på Solvalla för tre starter sedan sitter på näthinnan. Hon avslutade ruskigt vasst och gav inte hingstarna någon chans då. Jag tror att 3 Candy La Marc kommer till ledningen direkt och sedan kommer Björn Goop med 4 Vamp Kronos och trycker till, jag tror han får överta ledningen då och sedan kan jag inte se henne lägga detta lopp. Jag spikar och njuter av det underbara treåriga stoet!

Bästa dragen

5 Dicks Denja (V75-1) är intressant i inledningen, hon är bara streckad till 4% och jag tror hon är ledaren av loppet. Hon öppnar riktigt snabbt och från ledningen brukar stona hålla väldigt länge. När dem värsta motbuden har dragit tråkiga utgångslägen så kan Dicks Denja bestämma där fram och då kan hon bli svårslagen.

5 Unrestricted (V75-2) gjorde ett riktigt bra lopp i uttagningsloppet. Hon gick i dödens på Ultra Bright och följde med bra som tvåa. Nu har hon ett intressant utgångsläge och jag tror hon är ännu bättre idag, med rätt ryggar fäller hon många på upploppet.

Spelstopp på V75 är 14.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,5

DD-2: 2,3

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Husse Boko 

DD-2: 3 Diamanten

Spelstopp för DD är 16.23


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V75-Tips Eskilstuna

av MLipovac

Sundbyholm i Eskilstuna bjuder på toppsport i dagarna två och vi får se två intressanta V75 omgångar. Vi koncentrerar oss på dagens omgång som jag tycker ser svårlöst ut på förhand. Jag har hittat många roliga drag i nästan alla lopp och jag tror man får bra betalt om man lyckas att sätta sjuan. Har också hittat ett singelstreck som jag bara tror vinner, han är överlägsen sina motståndare och går han bara felfritt så vinner han enkelt. Ni hittar alla rubriker och DD-förslag här under. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

11 Very Kronos (V75-2) är en högkapabel herre som slog Kriterievinnaren Villiam i försöket och var en av favoriterna till segern i Kriteriet. Han gjorde bort sig innan bilen släppte i finalen och då var den dagen förstörd. Detta är en speciell krabat som gör det lite svårt för sig ibland. Jag tror dock att han sköter sig idag och då kommer han vinna detta väldigt enkelt. Bakspår idag tycker jag talar för honom då Erik kan ta det lugnt från start och sedan köra fram när körningen lagt sig. Från dödens dirigerar han detta loppet och vinner.

Bästa dragen

4 Charrua Forlan (V75-3) är en häst jag verkligen gillar, jag har lirat honom många gånger och fått bra betalt. Han kämpar alltid och gör bra lopp, ofta får han tunga lopp men stretar emot riktigt starkt. Idag har han ett bra utgångsläge och sida vid sida med 5 Spring Erom tror jag kan vara avgörande för loppet. Jag tror att Hans-Owe kan hålla ut honom och får Charrua Forlan ledningen och får dämpa en bit, då kommer han bli svårfångad. Han trivs på Eskilstuna och från ledningen kan han rinna undan. Han är ett måste till 10%.

6 Rolex Broline (V75-5) tycker jag är en av dem bästa hästarna i fältet. Senast var han tillbaka efter halsinfektion och fick gå utvändigt om ledaren, han gick godkänt men jag tror han behövde det loppet. Idag kommer han vara bättre och hittar Goop ner i ett bra slagläge, då tror jag han fäller väldigt många till slut. Det kan gå undan från början här och det gynnar honom.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5,9,10

DD-2: 3,6

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 I’m Just A Sund

DD-2: 6 Track Angle

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Veckans V86-omgång delas mellan Jägesro och Solvalla. Omgången ser favoritbetonad ut på förhand men jag tror det kan bli bra pengar trots att några favoriter vinner. I några av loppen ser det riktigt öppet ut och jag tror det kan smälla lite. Jackpot är det också då sexorna inte betalade någon förra onsdagen. Jag har hittat två singelstreck, ett på Solvalla och ett på Jägersro. På Solvalla tror jag att mitt singelstreck bara är bäst, han har revansch att hämta efter tredjeplatsen senast. På Jägersro har jag hittat ett roligt singelstreck, en häst som jag tror kan leda loppet väldigt länge. Bjuder även på drag och DD-förslag som vanligt. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

5 Victory Kåsgård (V86-4) trodde jag på senast och då blev han ”bara” trea. Han gjorde ett riktigt bra lopp utvändigt ledaren och skulle han göra om samma lopp ikväll så kommer han att vinna. Formen är fortsatt god och Erik Adielsson upp är väldigt intressant, han ska gå barfotas int om igen vilket är bra. Jag tror att Erik och Victory löser detta och vinner!

Spelvärda singelstrecket

3 Mitos Gold (V86-5) är ett rolgit singelstreck som jag tror kan bli svårfångad i ledningen. Han håller bra form och har ett bra utgångsläge, man ska lätta honom i balansen och siktar på ledningen. Därifrån krigar han mycket bättre och jag är inne på att han leder detta lopp väldigt länge. Senast hade han bakspår på V75 och kom aldrig in i matchen. Storfavoriten 5 Stud Muffin är en bra häst som vann senast, jag tror distansen är för kort för honom denna gången och eftersom han inte öppnar så snabbt så kan det bli ett tungt lopp. Jag går emot och spikar Mitos Gold!

Dragen

12 Double Exposure (V86-2) har sett riktigt läcker ut i sina starter och senast satt hon fast med alla krafter. Ikväll är utgångsläget tråkigt men jag tror Örjan kommer hitta en bra position och med rätt tempo tror jag hon fäller väldigt många. Hon behöver dessutom startpoäng så jag tror inte det blir någon defensiv styrning. 8% just nu smakar mumma!

8 Bamboleo (V86-3) såg fin ut senast och har alltid en vass spurt att komma med till slut. Distansen tror jag passar honom väldigt bra och får bara Uhrberg ner honom i ett bra slagläge, då tror jag han är med och slåss om segern. Endast 4% just nu!

10 Northern Trick 11 Patricia Zaz (V86-8) är två ston som jag måste plocka med i avslutningen. Den förstnämnda var riktigt bra senast när hon vann trots att hon var väldigt het. Jag tror att bakspår kan vara ett plus då hon får gå i ryggar och sedan kan spela ut sin speed. Den sistnämnde gynnas också av bakspår då hon är lite ”galen”. Hon kan skruva upp sig innan loppet och slösa krafter på de. Bakspåret är som sagt ett plus och hittar Kim rätt rygg så har hon kapacitet att vara med i segerstriden.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 9 Kash Brodda

DD-2: 3,6,10,11

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 

DD-Tips Axevalla

av MLipovac

Axevalla står för kvällens dubbel och vi får se två ganska mediokra lopp. I inledningen har det kommit in många strykningar vilket gör att vi bara har nio startande hästar, jag tror att en trio höjer sig. I avslutningen ska äldre och mer rutinerade hästar föröka plocka in tjugo meters tillägg, jag tror dem får svårt. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

Ett fyraåringslopp för ston inleder och storfavoriten har blivit struken, det öppnar upp loppet rejält. Tipset går till 4 Incora Zon som kommer med fyra raka segrar i enklare sällskap. Tycker ändå inte motståndet håller så hög klass ikväll och med formen på topp är hon med i segerstriden. Hon öppnar ganska bra och jag tror man kommer testa för ledningen, skulle man komma dit så växer chanser. Blir det inte ledning så gillar hon rygglopp där då kan man spara speeden och ta dem till slut. Jag vill ändå plocka med två till på den stora lappen, den första är 3 Global Takeaway som har lopp i kroppen och ett bra utgångsläge, kommer få ett bra lopp och då blir hon farlig. Den andra är 6 Sugar Brodda som äntligen fick vinna senast efter ett bra lopp, hon har brottats med tråkiga utgångslägen och haft otur i loppen. Tror hon duger bra här och måste räknas.

DD-2 (2140m volt)

I avslutningen ska som sagt dem äldre och lite mer rutinerade hästarna försöka plocka in tjugo meter på dem på start. Jag tror att man får svårt då ingen av dem på tillägg har någon form. Jag tror att det står mellan 3 Smirre Creek och 5 Anna. Den som spetsar av dom två har bra chans att leda detta lopp från start till mål. Båda är väldigt snabba ut och växer en klass i ledningen. Jag tror inte någon plockar tjugo på dem och låser på stora lappen.


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,4,6

DD-2: 3,5

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Incora Zon

DD-2: 3 Smirre Creek

Spelstopp för DD är 20.53


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

GS75-Tips Solvalla

av MLipovac

Veckan avslutas med en Grand Slam 75 omgång från Solvalla. Tycker omgången är ganska medioker med många klara favoriter. Antingen vinner favoriterna och vi får en lite peng tillbaka eller så kan det smälla och då kan det blir bra pengar. Jag har hittat ett singlsreck som jag tror på och ett roligt drag mot en av dem största favoriterna i omgången. Bjuder även på DD-förslag längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

6 Maintainability (GS75-6) har visat toppform i dem senaste starterna. Hon såg härlig ut senast när hon vann enkelt och idag tycker jag man ska ta betalt när hon bara är knapp favorit. Jag tror att Kaj placerar henne i ledningen idag och därifrån kommer hon bli svårslagen. Jag tror inte värsta hotet 7 Kinnona Goj kommer trycka upp tempot då det inte är toppform på henne. Kaj får bestämma en bit och sedan sticker han bara undan. Håll igång Kaj!

Bästa draget

10 Carmencita Majo (GS75-5) är ett riktigt roligt Grand Slam drag som jag måste plocka med. Hon mötte favoriten 5 Vida Loca Bi senast och var inte långt efter henne, favoriten fick bestämma i ledningen då och imponerade inte på mig. Det intressantaste idag är att man ska slänga på en jänkarvagn på Carmencita Majo, det tror jag kan ge riktigt bra effekt på henne och får hon bara dem rätta ryggarna och Hans G Eriksson kör rätt, då tror jag hon fäller allt till slut. Bara 3% på henne!

Spelstopp på V75 är 15.50


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6 Maintainability

DD-2: 1,2,3,4,9,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 6 Maintainability

DD-2: 4 Forecast

Spelstopp för DD är 17.30


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V75-Tips Bergsåker

av MLipovac

Bergsåker står för veckans V75 och vi får se en intressant omgång. Kryddan är jackpotten på 30 miljoner som går till en ensam vinnare. Stefan Melander kommer upp med sin världsstjärna Nuncio som inte var som bäst senast. Jag tror han får tufft igen denna helg och väljer att gardera honom igen. Mina singelstreck tror jag kommer få bra lopp och kommer tacka igenom att vinna. Glöm inte bort dragen, dem är bortglömda idag. DD-förslag finns längst ner på sidan. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

4 Gustav E (V75-3) tycker jag är dagens bästa singelstreck, han har siktats mot detta lopp och har en bra uppgift framför sig. En viktig sak man måste kolla är om han går barfota runt om idag, gör han det då tror jag ingen slår honom. Han har innerspår på tillägget och det surras om att dem kan stänga in honom, visste det kan hända men jag tror han är snabbare ut än vad många tror och Henrik kommer hitta ut. Sedan tror jag det blir ett offensivt upplägg och blir han inte släppt till ledningen så kommer han låsa loppet i dödens och dirigera loppet därifrån. Jag spikar och litar på att Henrik löser det.

2 So Gå Ikaros (V75-7) har sett helt fantastisk ut i dem två senaste starterna. Han har en rejäl avslutning att komma med och många kan inte svara när han kommer ute i spåren. Han har ett perfekt utgångsläge idag och jag tror vi kan få se en repris på förra loppet. Värsta motbudet 3 Global Science kommer sitta i ledningen då han är riktigt snabbt ut, men jag tror att både Goop och Erik kommer ladda med sina hästar och inte låta ledaren sitta och bestämma som han vill. Då kommer So Gå Ikaros sitta bakom och mysa och när Claes sätter in slutstöten med 500 meter kvar då tror jag ingen står emot. Kör bara Claes!

Dragen

7 Västerbo Carrera (V75-1) trodde jag på en del senast men då var han dålig. Man har inte hittat någon bra förklaring kring det och jag tror det bara och och glömma. Han har varit riktigt fin i träningsjobben i veckan och till 5% tycker jag verkligen han är spelvärd. Barfota runt om och jänkarvagn idag är intressant, skulle Oskar pricka rätt från springspåret så kan han få ett riktigt bra lopp och då har han styrkan att segerstrida här.

10 Barbara L.Hanover (V75-4) känns det som många är inne på idag. Hon är en kapabel märr som har fått ett lopp i kroppen. Tyckte hon såg riktigt fin ut då och med loppet tror jag hon är ännu bättre idag. Storfavoriten 8 Izzy har ett knepigt spår och kör Örjan smart kan han stänga in favoriten och sitter då på leken själv. Jag tror hon är med och gör upp om det och måste med på kupongen till 9%.

11 Beau Mec (V75-6) har verkligen toppform och ser ruskigt fin ut. Hästen har verkligen tänt till hos Lars Wikström och när jag hörde intervjun med Lars så lät han riktigt uppåt på honom. Han har spurtat in vasst som två bakom Your Highness och Queer Fish i dem senaste starterna. Han är värd en segern och med Björn Goop i sulkyn blir det intressant om det blir lite tempo på loppet. Långt upplopp på Bergsåker gynnar honom.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,6,7,10,11,12

DD-2: 2 So Gå Ikaros

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Tobin Kronos

DD-2: 2 So Gå Ikaros

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Förra veckan blev raden för svår och ingen kunde hitta 8 rätt. Det gör att vi ikväll har jackpot med 13 miljoner till en ensam vinnare. Det är återigen Åby och Solvalla som håller i V86-Xpress och det är min favoritkonstellation. Omgången ser väldigt intressant ut på förhand och jag tror man får bra betalt om man lyckas pricka in 8 rätt. Jag ska försöka att pricka in den såklart och har hitåt två singelstreck som jag tror mycket på. Den första gör debut i ny regi och är riktigt spelvärd, den andra startar på Åby och ska vinna på stretchen. Dragen får ni inte glömma, dem ska få upp värdet. DD-fröslag finns också längre ner på sidan. Nu kör vi!


Singelstrecken

3 Sebastian Journey (V86-4) gör ikväll mycket intressant debut för Timo Nurmos och jag tror man ska ta betalt direkt. Han har stångats mot tuffa hästar i början på året och ikväll möter han ett passande motstånd. Rapporterna från stall Nurmos låter väldigt bra och jag tror han plockar hem detta direkt, trots att han är tillbaka från liten paus. Jag tror dessutom det kan bli spets och då är han riktigt intressant, tror vi kan vänta oss några utrustningsförändringar också. Han är spelad på 15% mot favoriten 4 Titan Brodde på 58%. Jag tänker ta betalt för i nästa start lär han vara favorit!

1 Ilona Håleryd (V86-7) blir mitt andra singelstreck. Jag tror att hon kan få det perfekta loppet i rygg på stallkompisen och då blir hon väldigt svår att stå emot när Johan styr ner henne på stretchen. Senast kom hon illa på det när hon fick tugga utvändigt ledaren, det är verkligen inte hennes likör. Hon behöver ett rygglopp för då har hon en bra spurt till slut. Hon öppnar bra och jag tror  som sagt att Johan håller ryggen på 2 Going Diablo och med smygresa är hon starkast till slut. Loppet ser riktigt öppet ut på förhand och jag väljer att lösa det genom att singla henne!

Dragen

3 Valborgs Marje (V86-1) till 11% tycker jag är intressant. Hon öppnar bra och jag tror hon kan vara ledaren i loppet, visst det är voltstart men skulle Paw träffa rätt så tror jag hon sitter i ledningen. Hon var bra senast i Norge som tvåa och näst senast gjorde hon ett bra lopp bakom It’s Showtime Zaz. Hon kommer få ett bra lopp och kan slå till.

1 Abano H (V86-2) sprintade utan till lätt seger senast och såg fin ut. Nu får han Björn Goop i sulkyn vilket är ett stort plus. Tränaren låter riktigt uppåt och tror han kommer göra ett ännu bättre lopp ikväll. Jag tror inte Björn ger upp loppet direkt utan försöker svara ut megafavoriten och skulle han lyckas så kan det gå hela vägen. Han är streckad på 12% och 2 Nobel Amok på 80%, det är för stor skillnad.

6 Cocktail Bar (V86-5) har gjort tre starter för Kolgjini och närmar sig en seger snart. Hela stallet har superform och jag blir inte förvånad om han vinner ikväll. Jag tror Adrian kommer vara offensiv som alltid och skulle han få ledningen så kan han hålla hela vägen. Han är bra med rygglopp också. Streckad på 7% just nu.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Ilona Håleryd

DD-2: 1,2,4,7,9,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Ilona Håleryd

DD-2: 1 Urban Kronos

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

Bortglömd ikväll!

av MLipovac

Axevalla står för kvällens tävlingar och V64 omgången ser favoritbetonad ut på förhand. Jag har hittat ett roligt drag som jag tror har bra chans att skrälla. Det är 8 Leonardo Vici (V64-3) som imponerade för två starter sedan när han vann på ett bra sätt på Solvalla. Senast blev han favorit på V75 men galopperade direkt. Jag snackade med Markus vid lunch och han lät uppåt på honom, han var inne på att han är med långt fram om han går felfritt. Jag tror han löser voltstarten och får han sedan en bra rygg så kommer han avsluta vasst. Glöm inte honom till 9%. Favoriten 9 Viking’s Topline ska få ett lopp i kroppen inför V75 finalerna nu och ska inte gå barfota. Tror han kan falla på det.

Spelstopp på V64 är 19.25

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

Sida 1 av 47
 • Tjänstgörande sportredaktör: Jonathan Ekeliw
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB