GS75-Tips Solvalla

av MLipovac

Solvalla står som värd för veckans Grand Slam 75 och vi får se en riktigt rolig och öppen omgång. Jag har hittat två spikar som inte är favoriter som jag tror har bättre chanser än vad procenten utvisar. Det gäller att hitta guldkornen som gör att man sitter efter sju avdelningar ensam och plockar hem Grand Slam potten på 15 miljoner. Ni hittar även DD-förslag längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa GS75-spiken

7 Carmine Am (GS75-6) är en häst jag verkligen gillar. Senast i årsdebuten trodde jag mycket på honom och besviken blev jag inte. Markus körde offensivt och tog hand om ledningen från bricka elva med varvet kvar och sedan var han överlägsen. Detta är en häst som bara kan mosa detta gäng om han är fräsch och funkar. Han har haft problem med det förut men jag tror Markus har hittat rätt nu. Kör bara Markus och visa hur bra han är!

Roligaste GS75-spiken

4 Jeepster (GS75-2) är roligaste strecket idag, hon är spelad till 13% just nu och favoriten 2 Raffinos till 78%. Jag tycker det skiljer för mycket mellan dessa hästar på spelet och väljer istället att gå på 4 Jeepster som är 6 gånger så mindre streckad. Hon är snabb ut och är ledaren av loppet, för tre starter sedan var hon nära att hålla undan på V75 mot bra hästar. Idag möter hon bara ston vilket gynnar henne och från ledningen brukar hon inte vika ner sig i första taget. Kör Kaj!

GS75-dragen

1 Dream Of Trix (GS75-3) är ett roligt streck i ett öppet lärlings och ungdomslopp. Han är i bättre form än vad raden visar och från ett perfekt utgångsläge tror jag det kan bli full pott idag. Senast galopperade han men stod för en bra upphämtning efter galoppen. Kan Mads servera honom en bra resa med rätt ryggar, då blir jag inte förvånad om han vinner. 8% i skrivandets stund.

2 Fourteenosix (GS75-7) är kanske inte ett drag men hon är endast tredjehandare i skrivande stund och det är intressant. Hon har det bästa utgångsläget, är snabb ut och har varit ute på V75 i hårdare gäng. Wiman som kör henne gör det bra och på kort distans tror jag att han kan hålla undan för dem andra.

Spelstopp på GS75 är 15.50


Dagens Dubbel-förslaget: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7 Carmine Am 

DD-2: 2,3,5,9,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Carmine Am

DD-2: 2 Fourteenosix

Spelstopp för DD är 17.48

Lycka till! /MLipovac

V75-Tips Umåker

av MLipovac

V75 har tagit sig upp till Norrland och Umeå. Vi får se en favoritbetonad omgång där många storfavoriter har bra chans att vinna. Chansen att det bli jackpot är stor men det gör inget för då får vi en stor jackpot till Olympiatravet nästa vecka. Givetvis hoppas vi ändå på att någon favorit faller tungt så man får lite betalt på sju rätt. Omgångens bästa singelstreck kommer från Stall Zet och var fyra i världens största lopp Prix d’Amerique. Tror även Stall Zet har en väldigt bra chans till som jag också går på. Dragen får ni inte glömma, dem ska ge oss lite mer pengar. V75–podden och DD-förslag hittar ni längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

7 Propulsion (V75-3) tror jag har en toppchans framför sig. Han gör första starten i Sverige efter äventyr nere i Frankrike och fjärdeplatsen i Prix d’Amerique. Jag tror inte han behöver vara i toppform för att vinna detta lopp då han inte möter något. Örjan kan välja vilket upplägg han vill, från dödens slår han dom men det är inte heller omöjligt att han får ledningen för dem andra har respekt för honom. Oavsett postton är detta en toppchans!

Näst bästa singelstrecket

5 Tobin Kronos (V75-6) var riktigt fin i årsdebuten när han vann från ledningen. Visst fick han bestämma men jag tycker han såg riktigt fin ut. Han har vunnit spårlottningen idag och det ser ut som att han kommer till ledningen i ett tidigt skede och därifrån blir han svårslagen. Det är ett litet fält och jag tror dem kommer rada upp sig på ett led och får Örjan bestämma tempot i ett varv då tror jag ingen slår honom. Notbuden har tråkiga utgångslägen och en av dem gör dessutom årsdebut.

Dragen

8 Picasso Tilly (V75-1) står helt perfekt inne i loppet, det fattas 100kr för att han inte ska få vara med i loppet. Han är härdad på V75 och från ett intressant innerspår kan Torbjörn ge honom en perfekt resa och då avslutar han vasst. Han älskar distansen och måste med i ett öppet Klass 1 försök.

4 Tangen Haap (V75-2) tror jag kommer ge Månprinsen A.M en match idag, Björn låter väldigt uppåt och jag tror att han kan dra i ett hårt tempo i ledningen och då kan den stora favoriten få problem. Det är kort distans och han har fått ett bakspår. Jag tycker Gunnar sover lite i loppen och 4 Tangen Haap kommer bli riktigt farlig om Gunnar inte kör i tid. Pass upp!

8 Tuffetto Jet (V75-5) gör intressant debut för Petri Salmela. Detta är en riktigt bra häst som var riktigt fin vid segrarna i gammal regi. Han har gått banjobb med Makethemark hos Salmela och vi såg hur bra han gick, jag tror vi får se en bra insats direkt. Utgångsläget är tråkigt men han älskar distansen och skulle Ulf komma ner i ett bra slagläge, då tror jag han sänker väldigt många på upploppet.

Spelstopp på V75 är 16.20


Dagens Dubbel-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5 Tobin Kronos

DD-2: 3,5,8,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Tobin Kronos

DD-2: 8 Zenit Brick

Spelstopp för DD är 18.20


V75-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Lycka till! /MLipovac

DD-Tips Bollnäs

av MLipovac

Bollnäs står som värd för kvällens dubbel och jag har hittat två riktigt roliga tipsettor som jag tror har bra chans att vinna. Båda är streckade till 9% i skrivandets stund och det tackar jag för. Loppen ser annars öppna ut och jag gör en större dubbel där jag plockar någon häst till. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett fyraåringslopp där 1 Autobahn blir stor favorit, han har kapacitet men jag tror det fattas form och utgångsläget kan bli en fälla. Tipset går istället till 3 Unexpected som gick en bra tid i regidebuten för Andersen senast. Han är snabb ut och jag är inne på att han svarar ut dem andra och tar en längd på favoriten och då sitter Andersen på leken. Får han dämpa en bit, då tror jag ingen plockar ner honom. Jag vill ändå plocka med en häst till på den större lappen och det är 8 Raclette som avslutade bra  bakom bra hästar senast. Jag tror hennes form är lika bra som vid dem två segrarna innan och skulle det gå undan från början så bjuds hon i matchen. Hon har ett tråkigt utgångsläge men får hon rätt resa så fäller hon många till slut.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett stolopp där det är jämnt streckat och där jag tror det kommer gå undan från början, många som vill till ledningen och det gynnar båda mina streck. Mitt tips går till 9 Carisma Mearas som har en ruggig speed när hon får gå i ryggar, utgångsläget är perfekt tycker jag då hon tar rygg på 2 Tricia och får en bra resa. Går dem som jag tror väldigt snabbt från start så tror jag ingen står emot henne till slut. Plockar också med 2 Tricia som var ett skrik senast på V75 och som jag själv trodde mycket på. Hon gick då barfota men det blev inte som alla trott, hon galopperade och var borta direkt. Man har inte hittat några fel på henne och formen ska vara lika bra fortfarande. Går hon felfritt ikväll så kommer hon vara med långt fram.


Dagens Dubbel-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,8

DD-2: 2,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Unexpected

DD-2: 9 Carisma Mearas

Spelstopp för DD är 20.53

Lycka till! /MLipovac

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

V86-Xpress ikväll på Åby och Solvalla. Omgången ser väldigt intressant ut men många öppna och svåra lopp. Vi har två favoriter som sticker ut och jag tycker båda är sårbara. Mina singelstreck som jag hittat startar båda på Solvalla och segerreceptet är spets och slut. Ni hittar min rubriker här under och lite längre ner på sidan hittar ni även DD-förslag. Nu går vi mot åtta rätt!


Bästa singelstrecket

1 Valley Brodde (V86-2) har sett riktigt fin ut i sina två lopp i år, senast tog han ledningen men släppte till Policy Of Truth och blev kvar där in i mål. Han hade mycket krafter kvar och nu är det dags att ta ut dom krafterna. Ser intressant ut ikväll med innerspår, han öppnar snabbt och jag tror Örjan håller upp ledningen och därifrån ses han med bra chans. Han står bra inne i detta fyraåringslopp och med uppåt form tror jag han leder detta runt om. Motbud finns det men amerikanarna behöver lopp i kroppen och Makethemark gör årsdebut. Jag tror Örjan fixar detta!

Kompletterande singelstrecket

5 Hillustrious (V86-8) gör debut för Reijo Liljendahl ikväll och det ser riktigt intressant ut med tanke på hur bra Reijos årsdebutanter har gått (Shadow Woodland och Nadal Broline). Jag tror vi får se en bra prestation direkt och hästen har visat att han duger mot bra hästar. Reijo låter uppåt och det mest troliga scenariot är att han kommer till ledningen, därifrån går han bäst och jag tror vi får se en toppinsats direkt! Dem värsta motbuden har fått tråkiga utgångslägen vilket höjer Hillustrious chanser.

Låset

1 B.Dollar6 Going Grateful och 13 Ypäjä Hereiam (V86-4) tycker jag känns som ett starkt trehästarlås. 1 B.Dollar var sämre senast i Norge men har skött träningen efter riktigt bra. Bra utgångsläge över kort distans och skulle han få ledningen så säljer han sig dyrt. 6 Going Greatful låter det påsmält på inför kvällens start. Björn Goop upp första gången är riktigt intressant och träffar han från springspår så kan det bli ledning och då säljer han sig dyrt därifrån. 13 Ypäjä Hereiam är fältets bästa häst, han står tjugo meter tillägg på kort distans och det är inte lätt med mycket hästar i vägen. Senaste insatsen var imponerande när han gick ute i tredje spår hela loppet men vann ändå på en 12 tid. Olli Koivunen är en talang som kan lösa detta och måste med på kupongen.

Dragen

2 Bison Spiro & 3 Counterfeightr (V86-1) är roliga motbud till den stora favoriten. Den förstnämnde höjdes sig på barfota balansen senast och skrällde. Han har ett bra läge ikväll och är snabb ut, garanteras en bra resa och är med långt fram igen. Den sistnämnde har hög kapacitet när han sköter sig, han brukar ställa till det för sig men skulle det bli felfri resa så tror jag han är med i segerstriden. Distansen är inget problem för hästarna och dem måste med om man garderar den stora favoriten.

10 Countrygirl Ås (V86-7) var tillbaka senast efter lång uppehåll och såg riktigt fin ut. Hon vann på ett bra sätt och jag tror hon bara är bättre ikväll med loppet i kroppen. Det ser ut som att det kan gå undan från början med många snabba hästar och blir tempot högt så tror jag Claes blåser ner allt till slut.

Spelstopp för V86 är 20.30


Dagens Dubbel-förslaget: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,10

DD-2: 5 Hillustrious

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Countrygirl Ås 

DD-2: 5 Hillustrious

Spelstopp för DD är 21.40

Lycka till! /MLipovac

Fel i strecklistan?

av MLipovac

Hallå!

V64 på Jägersro ikväll och jag har hittat en häst jag tror höjer sig över dem andra i V64-4. Han är inte ens favorit och det tackar jag för, spik på allt!

Hästen jag pratar om är Joakim Lövgrens 10 Porsche Commercial som jag tror är bästa hästen i fältet. Han gjorde debut för Joakim Lövgren senast och galopperade direkt men gick sedan väldigt bra efter och det såg ut som han hade krafter kvar i mål. sig kapacitetsmässigt mot detta gäng. Sköter han sig bara ikväll, då tror jag han bara är bäst och är riktigt spelvärd till 19%!

Spelstopp på V64 är 19.25

Lycka till! /MLipovac

V75-Tips Romme

av MLipovac

Hoppas ni har haft en trevlig påskafton med mycket god mat, dryck och massa påskgodis. Nu ska ni få något annat gott, V75 på Romme med riktigt fina hästar. Stefan Melander och Örjan Kihlström styr utdelningen idag då dem har tre riktigt bra chanser, vi får inte heller glömma Sveriges bästa kallbod, Månprinsen A.M som gör sin andra start i år. Jag tror firma Melander/Kihlström bara vinner ett lopp då omgången bästa singelstreck kommer från dem. Ni hittar resten av rubrikerna längre ner och glöm inte heller lyssna på V75-podden med mig och Niclas. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

4 Test Drive (V75-6) var väldigt fin i årsdebuten för Melander. Han går framåt med loppet i kroppen och idag ska man plocka av skorna för första gången på honom. Det tror jag kommer höja honom ytterligare och när dem värsta motståndarna har dragit dem sämsta utgångslägena så tror jag Örjan leder runt om. Han står perfekt inne i klassen och har för lite pengar på sig med tanke på kapaciteten. Kör bara Örjan!

Chansspiken

1 Ajlexes Cubano (V75-1) vann näst senast i ett liknande lopp när han ledde runt om. Senast var han ute i finalen från ett tråkigt utgångsläge och kunde inte hämta så mycket men hade lite sparat. Nu har han fått ett perfekt utgångsläge, han är snabb ut och jag tror att Tomas kommer göra allt för att få ledningen och då är han hästen att slå. Många lopp i högre klasser med voltstart brukar vinnas från ledningen och därför tror jag att han kan bli svårslagen. En chansspik för den vågade.

Dragen

3 Windy Ways (V75-3) har varit ute mot Nuncio och Delicious U.S i sina senaste starter och gjort det bra. Senast satt hon i rygg på Delicious U.S och hade krafter kvar i mål. Jag tror Björn som kört henne 2 gånger och vunnit båda kommer söka rygg på ledaren och skulle luckan komma på upploppet då kan hon spurta ner allt.

2 Pydin (V75-4) gjorde en bra insats senast när han vann med krafter kvar. Näst senast mötte han Månprinsen A.M och såg länge ut att vinna den duellen men fick se sig slagen till slut. Nu möts dem igen och denna gång tror jag han kan få sin revansch. Ove A Lindqvist vet hur man kör från ledningen och håller han ett jämnt hårt tempo så tror jag han kan hålla undan.

1 Mountain Cleaver (V75-7) är ett sto jag verkligen gillar. In och kolla i lopparkivet på hennes senaste spurt, hon var sist men han ändå fram till slut. Idag är utgångsläget en lite fälla men skulle hon få en bra resa på innerspåret och få fritt i tid, då får dem andra verkligen hålla i sig.

Spelstopp på V75 är 16.20


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4 Test Drive 

DD-2: 1,4,7,9,10,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Test Drive

DD-2: 10 Mellby Duke

Spelstopp för DD är 18.20


V75-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Lycka till! /MLipovac

V75-Tips Färjestad

av MLipovac

Påskhelgen bjuder på massa trav och vi får se många fina tävlingsdagar. Vi börjar med den traditonella långfredags omgången på Färjestad. Omgången håller riktigt bra klass och det ser väldigt spelvärd ut. Mitt bästa singelstreck körs av Veijo Heiskanen, det låter ruggit påställt och jag tvekar inte en sekund. Det andra singelstrecket är inte lika givet men det känns lite som en eller alla där. Glöm inte bort dragen som ska ge oss dem stora pengarna. Ni hittar V75-podden med mig och Niclas längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

6 Schatzi Fayline (V75-5) är en häst jag verkligen gillar, hon har riktigt hög kapacitet och har väldigt lite pengar på sig i förhållande till kunnande. Jag fick upp ögonen för henne för tre starter sedan på Jägersro när hon svepte hela fältet och visade vem som är bäst med en ruggig insats. Senast var hon ute mot kulltopparna och hade innerspår, Veijo tog det lugnt och efter en invändig resa hade hon mycket sparat i mål. Idag är hon nedstruken till bricka fem och jag tror Veijo kommer var offensiv. Kommer hon till ledningen så är detta en toppchans, jag tror att hon har bra chans även från dödens. Veijo säger att det är hans bästa chans under påskhelgen och det gillar jag. Kör bara Veijo!

Näst bästa singelstrecket

1 Pasithea Face (V75-1) borde ha en väldigt bra uppgift framför sig nu när dem tre bästa motståndarna blivit strukna. Hon gjorde ett bra lopp senast när hon gick i dödens på Delicious U.S och kom trea. Hon har sett riktigt fin ut i årets starter och blir inte Adrian fast på innerspåret så tror jag hon plockar ner detta gäng från dödens. Man ska inte heller ta bort det scenariot att Adrian svarar upp ledningen och då borde detta vara en toppchans. Jag väljer att spika henne för att lösa loppet för annars tycker jag att man ska plocka med alla då det är väldigt öppet bakom.

Dragen

1 Gärdsjö Aragon & 2 Mjölner Fokus (V75-3) kan bli svåra att få tag i. Dem har tjugo meters försprång och det är kort distans. Den förstnämnde tror jag är ledaren av loppet och han vann för fyra starter sedan på just Färjestad. Man har siktat hit med honom och från bricka ett på sin favoritdistans tror jag att han leder väldigt länge. Man tror han kan gå en bra tid från ledningen och till 4% är han riktigt spelvärd. Den sistnämnde tror jag kommer sitta i rygg på ledaren, Mjölneröd brukar ha påställt när han kommer till Sverige och jag tror på en bra insats. Hästen är speedig av sig och det kommer bli perfekt med en resa i ryggen och med lucka blir han riktigt farlig. Endast streckad till 8% i skrivande stund.

2 Donatomite (V75-7) kan vara en ny kanon från Frode Hamre. Han var trea i uttagningsloppet till Hambletonian 2015 bakom Pinkman. Han har gjort tre starter för Frode och det har resulterat i två segrar och en andra plats. Hästen är snabb ut och kan få ledningen eller rygg ledaren. Man är inne på att testa i ledningen om man får den men jag tror det är bättre med rygg på ledaren och med lucka till slut kan han överraska. Rolig skräll till 9% i dagens bästa lopp.

Spelstopp på V75 är 14.30


V75-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Lycka till och Glad Påsk! /MLipovac

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Spännande V86-Xpress omgång ikväll som delas av Åby och Solvalla. Omgången kryddas med jackpott och vi får se några riktigt fina hästar. Vi har tre stora favoriter men jag tror inte alla tre vinner. Det bästa singelstrecket hittar vi inledningen och det är en norsk framtidskanon. Har några drag som ni inte får glömma, tänk också på att det räcker att det skrällar i något lopp och utdelningen skjuter i höjden. Ni hittar även DD-förslag längre ner på sidan. Nu kör vi mot åtta rätt!


Bästa singelstrecket

6 Ferrari B.R (V75-1) är omgångens överlägset bästa singelstreck. Han såg ruggigt fin ut senast på Momarken när han i hårt tempo vann överlägset. Han mötte bra hästar då och går ner i klass ikväll. Alla har stor respekt för honom och jag tror han släpps till ledningen och därifrån torskar han inte detta.

Kompletterande singelstrecket

6 D.D’S Perseverance (V86-2) är favorit men inte lika klar som Ferrari B.R, vilket gör honom till roligare. Han kommer växa under dagen/kvällen och det förstår jag. Tycker han såg laddad ut senast i årsdebuten och gick mot seger men då kom Coffie U.N.G längst ut och slog av honom. Ikväll har han springspår och ett lopp i kroppen, jag tror han sitter i ledningen tidigt och segstark som han är så tror jag ingen kan brott ner honom. Kör Örjan!

Låset

1 Shadow Woodland 6 Västerbo Highflyer (V86-4) är kanske ett av årets tråkigaste lås men tror ingen annan kan vinna. 1 Shadow Woodland ska ses med väldigt bra chans efter hans fina årsdebut senast, han tog hand om ledningen, fick lite tryck men gick undan på ett bra sätt. Han mår säkert ännu bättre med loppet i kroppen och från innerspåret lär han ta hand om ledningen igen och därifrån ska han slås. Den som kan slå honom är Daniel Redens fina 6 Västerbo Highflyer som också gjorde årsdebut senast från ett omöjligt utgångsläge. Han sköt till riktigt bra och Daniel låter väldigt uppåt på honom och minns inte när han gick så bra senast i en årsdebut. Med lopp i kroppen och en bra resa så kan han slå storfavoriten.

Dragen

14 Helena Klipp (V86-3) gjorde en bra debut för Robert Bergh i senaste loppet, jag skulle spika henne på DD gången efter men då blev hon struken och nu har jag väntat på att hon ska starta igen. Hon har många att runda ikväll men skulle det klaffa det minsta så tror jag hon blåser ner samtliga. Till 6% är hon riktigt spelvärd!

5 Frankie Fiveangels 10 Robin Hood (V86-5) är två roliga skrällar mot Veijos stora favorit. Den förstnämnda har två raka segrar och har toppform, han ska lättas i balansen ikväll och från ett bra utgångsläge tror jag han är med i segerstriden. Den sistnämnda är en stark herre som gynnas av lång distans, han trivs på Åby och skulle dem köra lite i främre träffen så gynnas han.

Spelstopp för V86 är 20.30


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,7,9

DD-2: 5,6

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Victory Kåsgård

DD-2: 6 The Swede

Spelstopp för DD är 21.40

Lycka till! /MLipovac

DD-Tips Axevalla

av MLipovac

Igår satt både den raka och den större dubbeln till nästan 14 gånger pengarna och det var skönt. Ikväll hoppas jag på samma framgång när Axevalla står för dubbeln. Vi får se två intressanta lopp, i inledningen ett stolopp där jag vill varna för en häst som är helt bortglömd. I avslutningen har favoriten en bra chans om han får överta ledningen, men skulle det krångla så tror jag på två andra. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

9 Notre Avenue gjorde årsdebut senast på V75 och mötte bra hästar och kunde inte vara med i segersnacket men gjorde det godkänt i skymundan. Ikväll möter hon inte hästar av den kalibern och har säkert gått framåt efter loppet. Från ett perfekt utgångsläge med en bra rygg från start så tror jag hon får en bra position och då blir hon farlig till slut. Just hästen som hon kommer ta rygg på, 2 Bambi Rozz tror jag kan bli farlig om hon får ledningen. Senast tog hon ledningen men släppte då och satt fast med krafter kvar. Ikväll tror jag hon körs i ledningen och då kan hon bli svårfångad. Hon ska gå barfota igen och skulle man sätta på en jänkarvagn så låter det riktigt roligt på en 6%!

DD-2 (2140m auto)

2 Flirt Fortuna blir klar favorit i avslutningen och det förstår jag, senast var han riktigt bra bakom Malkin på V75 och från ett perfekt utgångsläge kan det bli tidigt ledning ikväll och då är han hästen att slå. Han kommer oavsett få ett bra lopp och är given tipsetta. 1 Bålsta Palema är hästen som kan svara ut favoriten och göra det surt för honom. Han vann från ledningen näst senast men möter tuffare hästar ikväll. Pär och Mikael har haft framängar ihop och får hästen ledningen ikväll och får bestämma en bit då blir han svår att plocka ner. Han kan få ett perfekt lopp i rygg på ledaren i värsta fall och med lucka blir han farlig. Plockar också med 9 Tromb Acess som jag trodde lite på senast när han var ute mot Luddes kanon Rajesh Face. Han kom fel på det från start och fick backas sist men avslutade godkänt. Peter låter uppåt på honom och han har smygform, han kommer sitta bra på det direkt och kör dem andra två mot varandra så bjuds han in i loppet.


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,9

DD-2: 1,2,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Notre Avenue

DD-2: 2 Flirt Fortuna

Spelstopp för DD är 20.53

Lycka till! /MLipovac

DD-Tips Mantorp

av MLipovac

Mantorp inleder påskveckan med en intressant dubbel där vi får se ett fyraåringslopp och ett femåringslopp. I inledningen får vi se en klar favorit från stall Nurmos som jag tror har bra chans trots vila. I avslutning har jag en rolig tipsetta som jag tror kan blåsa ner allt. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

7 Global Trust gör årsdebut ikväll men ska ses med väldigt bra chans ändå. Han besitter hög kapacitet och ska kunna vinna detta utan toppform. Han galopperade bort sig i kvalet till Kriteriet vilket var riktigt tråkigt då jag tror han hade varit med långt fram där. Nurmos brukar ha hästarna i ordning efter vila och skulle Jorma få överta ledningen så tror jag han vinner detta. Han skall ses med riktigt bra chans från andra positioner också.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen ger jag 11 Carmine Am tipset, han har visat hög kapacitet som fyraåring och är riktigt rolig till låg procent ikväll. Man har kört ett kvallopp med honom och han kändes riktigt bra då. Ikväll rycker man skorna direkt och det gör det hela ännu intressantare. Rätt ryggar och tempo, då kommer han flygandes längst ut. 6 Lovely Boy har varit ute i tuffa gäng på V75 och fått hårdhet. Skulle han få ledningen ikväll då tror jag han kan bli svårslagen, han har visat att han trivs riktigt bra i den positionen och måste med på kupongen. 1 Il Diablo såg fin ut senast och har ett perfekt utgångsläge, han kommer spetsa initialt men sedan tror jag han släpper och får ett perfekt lopp i rygg på ledaren. Lucka på upploppet så blir han farlig. Plockar också med 4 Je Reve D’amour som gick bra på Örebro för två starter sedan. Senast blev det galopp men han gick bra efter den. Kuskförstärkt ikväll och snabb ut, jag tror han får ett bra lopp (kanske ledningen) och då kan första segern komma.


Dagens Dubbel-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7 Global Trust

DD-2: 1,4,6,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Global Trust 

DD-2: 11 Carmine Am

Spelstopp för DD är 20.53

Lycka till! /MLipovac

Sida 1 av 35
 • Tjänstgörande redaktör: Fredrik Palmqvist
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB