DD-Tips Åby

av MLipovac

Igår satt båda spikarna och ett av dragen på V86. Nya tag ikväll när Åby står för tävlingarna och jag tycker det bjuds på bra lopp. På dubbeln ser det öppet ut och jag tror att familjen Untersteiner kommer ha stor framgång på just dubbeln. Jag väljer att ha både pappa och son Untersteiner i båda avdelningarna. Nu kör vi!


DD-1 (1640m volt)

Ett roligt men klurigt lopp stolopp inleder dubbeln där dem på tillägg ska plocka tjut meter på kort distans. Det är inte lätt, därför ger jag mitt tips till Peter Untersteiner och 4 Juliana som verkligen har skrapat ihop till en seger. Senast blev det galopp men hon gick bra efter den och Peter låter uppåt på henne. Formen finns där och nu är hon nedstruken till ett tredjespår och det är mycket bättre. Jag tror han skickar iväg henne och sedan kan det bli ledning eller en bra rygg resa. Open stretchen kan han utnyttja och jag tror hon har bra chans. 12 Stelina är Peters andra häst som sonen Johan kör, hon är också värd en seger snart och nu går hon ner i klass lite. Hon behöver ta in tjugo meter men det kan hon lösa och ska med tidigt på kupongen. Sista strecket ger jag 11 Somersault Sally som älskar distansen, är riktigt fartfylld och skall gå barfota runt om. Låter väldigt intressant och jag tror hon är med långt fram.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi många fina hästar, klar favorit blir Admir Zukanovics 4 Valentino Strix. Jag tycker han är väldigt ojämn och ser ibland konstig ut i loppen. Kan bli dödens ikväll och då är han sårbar, jag hoppar över honom som klar favorit. Kapacitet har han såklart men jag plockar med två andra istället som ser intressanta ut. 6 Nobel Southwind låter Peter väldigt uppåt på, han har tränat bra och gör årsdebut men jag tror på en riktigt bra insats direkt. Han gick mot kulltopparna förra året så motståndet tycker jag inte är något problem. Får han sitt lopp på rulle så plockar han väldigt många. Den andra jag plockar med är 11 Gambino Degato som alltid avslutar vasst. Han har varit struken efter senast men jag tror formen fortfarande sitter där. Skulle Johan plocka skorna på honom då blir han en klass bättre och med tempo på loppet så fäller han väldigt väldigt många till slut.


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,11,12

DD-2: 6,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Juliana

DD-2: 6 Nobel Southwind

Spelstopp på DD är 20.53

Lycka till! /MLipovac

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

V86-Xpress ikväll på Bergsåker och Solvalla och vi får se världsartisten Nuncio. Jag tycker det känns skönt att ha en häst man kan luta sig mot när det ser öppet ut i dem andra loppen. Det låter bra från båda banorna och jag tror det blir valfri balans på båda banorna. Ni hittar mina singelstreck och drag här nedanför. Nu kör vi mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

1 Nuncio (V86-6) är givetvis singelstrecket alla lutar sig emot. Han gjorde årsdebut senast på V75 och såg riktigt fin ut. Han möter några stallkamrater och någon bra häst till ikväll men det är ingen som kommer kunna utmana honom om segern. Han kan ha 70-75% form och vinna detta utan några problem. Han leder detta runt om och det är bara att njuta av en världsstjärna.

Roliga singelstrecket

3 Must Have (V86-4) är min lösning på ett av omgångens svårast lopp. Jag hade plockat med alla hästar om jag inte spikat mig ur det. Hon närmar sig toppformen med två lopp i kroppen, det snackas om barfota runt om och går hon med den balansen då tror jag hon tar ledningen och sedan är det ingen som passerar henne. Dem värsta motbuden har dessutom fått tråkiga utgångslägen och jag tror Nyström sätter dit henne!

Dragen

4 Magic Gwin 11 Qamaro C.D (V86-2) är roliga emot favoriten. Den förstnämnda tror jag har en riktigt bra chans om han går felfritt och får ledningen. Det är en bra häst som kommer vara intressant i år. Den sistnämnda har jag jagat en del på sistone utan att få betalt. Han har fått hårdhet på V75 och satt fast med krafter kvar senast på usr V75. Tråkigt utgångsläge men han tål att göra en del jobb och med rätt ryggar fäler han många.

11 Sugar Daddy (V86-5) spikade jag senast när han gjorde årsdebut på en V4. Han gick i ledningen då och såg fin ut, han lär gå framåt med loppet i kroppen och jag tror på en bra insats igen. Ingen ledning denna gång men det ser ut som att det finns några som vill köra om ledningen och det bäddar för honom. Blir det barfota runt om på honom då tror jag han höjer sig ännu mer. Glöm inte honom!

6 Leonas Santo (V86-7) har visat form i dem senaste starterna och är väldigt rolig till låg procent. Senast hade jag med honom på V75 men då hade han ett omöjligt läge och fick inte till det. Ikväll har han springspår och ska gå barfota, träffar Kaj rätt så tror jag han sitter i ledningen och sedan blir han väldigt intressant.

Spelstopp för V86 är 20.30


Lycka till! /MLipovac

DD-Tips Färjestad

av MLipovac

Färjestad står som värd för kvällens tävlingar och vi får se två intressanta lopp på dubbeln. Jag har hittat mitt singelstreck på dubbeln i stoloppet i inledningen, en fin märr som gör årsdebut men jag tror hon fixar denna uppgift. I avslutningen plockar jag med några men tror inte att det skräller så mycket. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett stolopp där Magnus Jakbosson och hans fina märr 2 Mantoqueen blir klara favoriter. Hon står för klassen i loppet och hade hon haft ett lopp i kroppen så hade hon varit stenklar. Nu kommer hon tillbaka efter paus men jag tror det är väl förberett och jag tror på en bra insats direkt. Hon har ett bra utgångsläge och jag är inne på att hon övertar ledningen och lyser det inte för mycket ringrost så leder hon detta runt om. Jag spikar och tror på henne!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se en spårtrappa där 2 Smokey Herman ska ses med bra chans om han får ledningen. Han har fått ett nyttigt lopp i kroppen och går säkert framåt med det. Han har mött tuffare hästar och får tipset i avslutningen. 9 Stand Bayou har väldigt hög kapacitet men det stora frågetecknet är formen. Snackade med Daniel och han lät inte så uppåt på chansen, skulle det bli fart på tillställningen då kommer han fälla många. 1 Aifur vann på ett bra sätt från ledningen senast, nu har han ett perfekt utgångsläge och skulle han hålla upp ledningen så kan det hålla hela vägen igen. 12 Bobbery och 14 Dancelli plockar jag också med, den förstnämnda vann senast och har kapacitet att segerstrida trots tråkigt utgångsläge. Den sistnämnda har bra form och får han rätt ryggar så fäller han många till slut.


Dagens Dubbel-förslaget: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Mantoqueen

DD-2: 1,2,9,12,14

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Mantoqueen

DD-2: 2 Smokey Herman 

Spelstopp på DD är 20.53

Lycka till! /MLipovac

V75-Tips Momarken

av MLipovac

Idag flyttar V75 till Momarken och jag tycker det bjuds på en riktigt rolig omgång i Norge. Kampen mellan Norge och Sverige är alltid rolig och jag tror vi får se några heta dueller idag. Man ska tänka på att kurvorna är snäva och upploppet väldigt långt på Momarken. Mitt bästa singelstreck hittar vi kallblodsloppet och min roliga spik i avslutningen. Glöm inte mina drag och ni hittar även V75 podden och DD-förslaget längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

2 Myhreng Jerker (V75-4) var ute på Bollnäs förra lördagen och gjorde en riktigt bra insats. Han avancerade fram till dödens ganska tidigt och styrde hela fältet därifrån och vann med krafter kvar på ett övertygande sätt. Idag ska han bli ”jagad” av bättre hästar och när formen är på topp och han får sitta i ledningen (där han aldrig har förlorat) så tror jag han blir svårslagen. Kusken är inne på att han kan köra ett jämnt hårt tempo i ledningen och då tror jag dem andra får svårt att ta något.

Spännande singelstrecket

10 Xanthis Amazing (V75-7) har man jagat i dem senaste starterna och hon har gått riktigt bra men alltid stött på något problem och inte hunnit fram. Senast tänkte jag singelstrecka henne på V75 men då blev hon struken för hälta och fick stå över. Tränaren tror inte detta gör något för hon har tränat på bra och känns mycket fin. Jag tror att det är dags för henne idag, det ska bli barfota runt om och det långa upploppet på Momarken gynnar henne då hennes spurt kommer bita riktigt bra. Jag tror Jepson avslutar omgången!

Dragen

11 Emir La Brousse (V75-1) är ruggit spännande idag, han är en stark häst som gjorde ett bra lopp senast på fel distans. Nu är han ute på rätt distans och det snackas om barfota runt om för första gången i karriären. Man sätter på jänkarvagnen igen och med rygg på favoriten under slutvarvet så tror jag han kan blåsa ner allt till slut.

15 Indoor Voices (V75-2) har det varit skrik på i dem senaste starterna och senast gick hon i Stoeliten men kunde inte hänga med till slut trots ett bra sista varv. Tycker inte man ska hacka upp sig på den insatsen. Bakspår på tilläg och Kenneth upp gör att procenten inte är så hög och därför är hon riktigt intressant. Sitter hon vettigt till i sista kurvan då kan det smälla på upploppet. Snackas dessutom om någon form av barfota.

Spelstopp för V75 är 16.20


Dagens Dubbel-förslaget: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,4,6,9,10

DD-2: 10 Xanthis Amazing

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Mosaique Face

DD-2: 10 Xanthis Amazing

Spelstopp för DD är 18.20


V75-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Lycka till! /MLipovac

DD-Tips Åby

av MLipovac

Igår satt spikarna och dubbel, det var skönt efter att man varit ur form en tid. Ikväll ska vi till Åby där jag går ut och spelar en rak dubbel med favoriterna. Jag tror dem har riktigt bra chans att vinna sina lopp och får vi över 4 gånger på den raka så är det riktigt spelvärt tycker jag. Motiveringarna hittar ni här under. Nu kör vi!


DD-1 (2140m volt)

I inledningen får vi se ett härligt stolopp där Veijos fina 7 Raspberrysky blir klar favorit. Hon gjorde årsdebut senast på V75 och kom illa på det från start, hon fick backa sist men flög sedan fram på upploppet till en tredje plats. Ikväll går hon framåt med loppet i kroppen och jag tror Veijo plockar ner detta gäng från dödens om det behövs. Det bästa hade varit om hon fick en ryggresa för då städar hon av detta gäng i ett nafs. Veijo är optimist och då spikar jag utan att tveka!

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen blir hemmatränaren Robert Bergh och 9 Västerbo Arthur favoriter, det tycker jag att dem skall vara efter senaste insatsen. Han fick äntligen tävla barfota senast och det ger ruggig effekt på denna herre. Han gick stora delar av loppet i dödens men det gjorde inte honom något, han tackade för han fick ta bort skorna och vann. Det blir samma balans idag och jag tror inte distansen är något minus. Fram till dödens igen Bergh och sedan plockar han ner dem utan problem.


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Raspberrysky

DD-2: 9 Västerbo Arthur

Spelstopp på DD är 20.53

Lycka till! /MLipovac

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Dags för veckans V86-Xpress och ikväll står Jägersro och Solvalla för en riktigt fin omgång. Vi får se många fina hästar som kommer ut och intressantast är fyraåringsloppen. Bästa spiken inleder omgången direkt och sedan finns det några drag på vägen och på slutet hittar ni min andra spik. Ni läser om dem här under, det finns även DD-förslag längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

5 D.D.S’ Hitman (V86-1) är omgångens största favorit men det tycker jag att han skall vara trots att han inte startat på ett halvår. Han står för klassen i detta lopp och jag tror vi kommer få se honom mot eliten i sommar. Han var trea bakom Nuncio och Piraten i Sundsvall i sommars och det är bra. Petri Puro brukar inte fuska med träningen och när han startar sina hästar efter vila så är det väl förberett och detta plockar han hem utan några som helst problem tror jag. Är Johnny med direkt från start så tror jag ingen bråkar med honom och då får han ledningen och då är loppet över. Skulle han inte få den så gör det inte så mycket då det bara är 5 hästar i fältet, han tar dem till slut.

Roliga singelstrecket

Global Tendency (V86-7) spelade jag på senast när hon gjorde årsdebut och var riktigt fin då. Hon spurtade ner allt då och lär gå framåt med loppet i kroppen. Barfota igen och jänkarvagn är väldigt intressant och jag tror dem får svårt att komma ikapp henne från ledningen.

Dragen

3 I’m Just A Sund (V86-2) gör årsdebut och är en bra häst i grunden. Jag tror han gör en bra instats direkt, han trivs väldigt bra över distansen och blir det barfota så är det extra intressant.

1 Wilma Leggrowbach (V86-5) såg fin ut senast som fastlåst bakom Eldrick Boko. Hon har ett intressant läge och har bra form, löser det sig med lösningsförloppet så tror jag hon är med i segerstriden. Hon möter bara ston nu och det tror jag gynnar henne.

7 Conny Sisu (V86-6) blir riktigt bortglömd i ett öppet lopp. Han har springspår och skulle Kim ta sig till ledningen så kan han leda detta länge. Veijo snackar om barfota och det är intressant på denna herre.

Spelstopp för V86 är 20.30


Dagens Dubbel-förslaget: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Global Tendency

DD-2: 1,2,3,9,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Global Tendency

DD-2: 3 Marciano

Spelstopp för DD är 21.40

Lycka till! /MLipovac

DD-Tips Bergsåker

av MLipovac

Bergsåker står för tävlingarna ikväll och vi får se en riktigt rolig dubbel som jag tycker är väldigt öppen. Skulle jag få lira så hade jag säkert kommit upp i 20 rader, det går inte och jag väljer istället att chansspika en häst i inledningen som jag jagat i dem två senaste starterna. I avslutningen plockar jag med några och hoppas på skräll. Häng med!


DD-1 (3140m auto)

Vi inleder med ett stayerlopp där 13 Google Håleryd blir klar favorit, han gjorde debut för Per Linderoth senast men fick då inget fäste i banan. Han går säkert framåt med loppet i kroppen och Per låter väldigt uppåt men har hört att det kan vara en blöt bana och då funkar han inte lika bra på den. Skulle det torka upp då ska han givetvis ses med segerchans. Jag har dock hittat ett roligt singelstreck som jag jagat ett tag och det är 9 Janne Sisu. Senast spurtade han riktigt vasst men hann inte fram till ledaren. Han har toppform och jag väntar bara på att han ska sätta nosen först. Han trivs med distansen, han gillar årstiden (vann på V75 vid denna tid förra året) och har ett bra smygläge. Kan Rikard ge honom ett bra lopp då tror jag att hans vassa spurt fäller alla över upploppet.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se dagens öppnaste lopp tycker jag, tipset går till favoriten 9 Flying Postman som avslutade godkänt senast. Han har bäst kusken, ett bra smygläge och kan Ulf följa med i startryggarna framför så tror jag han får en bra position och då kan han sätta nosen först. 14 Starpoint Legacy var ute på V75 senast och möter ikväll ett lättare gäng. Per säger att han inte tål att gå ute i spåren utan behöver ryggar och skulle han kunna hitta en bra rygg så kanske det kan gå. Barfota runt om är intressant. 6 Alvena Urläcker vann ett väldigt billigt lopp i årsdebuten näst senast, senast blev det galopp. Med dem loppen i kroppen tror jag han går framåt och kan Ulf Eriksson ge henne en någorlunda bra resa så blir jag inte förvånad om hon vinner till ett högt odds. 4 Fionas First gjorde ett godkänt lopp senast, har ett bra utgångsläge och ska med vid gardering. 12 Classic Gentleman är väldigt intressant till 2%, Daniel Wäjersten upp igen gillar jag. Plockar med 13 Casper W.F med viss tvekan, han är bäst hästen men ska köras snällt och passivt och då är han sårbar. Han är riktigt stark och går han felfritt och körs lite då är han med långt fram.


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 9 Janne Sisu

DD-2: 4,6,9,12,13,14

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Janne Sisu

DD-2: 9 Flying Postman

Spelstopp på DD är 20.53

Lycka till! /MLipovac

V75-Tips Bollnäs

av MLipovac

Här kommer mina tankar kring V75 på Bollnäs idag. Själv sitter man på Wiens flygplats och ska ta sig till Skopje men flyget är inställt, blir kul och se vart man hamnar. Omgången idag ser intressant ut tycker jag trots att man har On Track Piraten och luta sig emot. Dem andra loppen ser öppna ut och jag tror det kan bli bra utdelning om man lyckas med sju rätt. Ni hittar mina rubriker här under. Häng med!


Bästa singelstrecket

1 On Track Piraten (V75-3) är givetvis dagens bästa singelstreck. Han fortsätter bara att vinna och vinna och idag möter han samma gäng som han gjort under vinter och jag tror inte han får några problem att vinna mot dem igen. Det snackas mycket om utgångsläget men jag tror han löser det. Han har hållit upp ledningen mot snabbare hästar än detta och jag tror tror Johnny löser det. Skulle det inte bli ledning så tror jag ändå han har toppchans mot detta gäng. Spika och njut av en hedershäst.

Chansspiken

6 Blås Undan (V75-4) är en riktigt rolig chansspik till 8% i kallblodsloppet. Senast blev det oturlig galopp med varvet kvar men han gick riktigt bra efter galoppen. Idag står han perfekt inne i loppet och han är mycket gynnad av distansen vilket många i loppet inte är. Han har varit jämn med hästarna som står tjugo meter bakom honom och idag står han tjugo meter framför dem istället. Jag tror Oskar kör offensivt direkt och från dödens tror jag att han har bra chans att plocka ner dem.

Dragen

3 Ajlexes Cubano (V75-1) är märkligt lite streckad tycker jag, jag tror att han är ledaren av loppet och från den positionen brukar han kriga ända in i mål.

3 Tempura (V75-7) är mitt stora drag denna omgång. Han avslutade riktigt starkt senast från ett dålig utgångsläge och såg fin ut. Nu är det Örjan upp, jänkarvagn, bra utgångsläge och toppform. Det är många plusfaktorer som gör honom riktigt intressant.Vill säga att favoriten har bra chans om han får styra och ställa men Bergh kommer ge sig in i matchen och då kan det blir körning. Vem kommer längst ut då? Jo, Örjan och 3 Tempura.

Spelstopp för V75 är 16.20


Lycka till! /MLipovac

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Onsdag och det betyder V86-Xpress. Åby och Solvalla står för tävlingarna och det ser favoritbetonat ut på förhand. Vi får se tre stora favoriter, två av dem tror jag bara vinner. En av dem går jag emot helt och spikar en annan. Eftersom det är åtta lopp och lösa så räcker det att det smäller lite i något lopp så får man bra betalt på åttan ändå. Ni hittar mina spikar och drag längre ner på sidan. Finns även ett DD-förslag. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

Här står det mellan 3 Balfour (V86-5) och 1 Önas Igor (V86-6) om vem som är bästa spiken. Jag tror att båda har riktigt bra chans att vinna, båda är stora favoriter men vad gör det när det ser bra ut. Den förstnämnde var riktigt fin senast när han vann på V75. Nu möter han knappast något bättre gäng och jag tror han får ta över ledningen i ett tidigt skede och då är detta över. Den sistnämnde är riktigt startsnabb, har ett perfekt utgångsläge och får Björn Goop upp i sulkyn. Han höjer sig i ledningen och det luktar spets och slut lång väg.

Chansspiken

1 Speedy Face (V86-2) tror jag mycket på ikväll, ett riktigt roligt singelstreck emot den stora favoriten. Senast gjorde han årsdebut och var bra bakom favoriten. Ikväll har han ett perfekt utgångsläge och lopp i kroppen. Kolgjinis stallform är riktigt vass nu och jag är inne på att han leder detta runt om.

Draget

1 Going Diablo (V86-4) gör årsdebut ikväll men jag tror att hon har bra chans direkt. Hon har ett perfekt utgångsläge, är snabb ut och jag tror Erik kommer testa i ledningen, får hon ”fuska” bort en del av loppet så kan det gå hela vägen.

Spelstopp för V86 är 20.30


Dagens Dubbel-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,10

DD-2: 7,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Napoleon C.D

DD-2: 9 Tour Night

Spelstopp för DD är 21.40

Lycka till! /MLipovac

DD-Tips Jägersro

av MLipovac

Jägersro står för kvällens tävlingar och vi får se några riktigt fina lopp, jag tycker båda dubbel loppen håller bra klass. Har hittat mitt singelstreck i inledningen men vill varna för att han kan strula till det för sig själv, jag litar på honom ikväll och streckar. I avslutningen plockar jag faktiskt med alla och hoppas på en lågprocentare. Häng med!


DD-1 (2140m auto)

I inledningen singelstreckar jag som sagt strulige 2 Super Photogenic som jag tror har bra chans att leda detta hela vägen om han sköter sig. Senast slog han sig på knän och galopperade, man ska köra med knäkappor ikväll för att undvika att det händer igen. Ni kanske undrar varför spikar han en så strulig häst? Jo, han har faktiskt startat på Jägersro tre gånger och fungerat alla gånger, dessutom har han vunnit dem tre gångerna och jag tror inte det är någon tillfällighet. Han trivs bra på underlaget och jag tror att Kim hittar ledningen ikväll och då blir han väldigt svårslagen. Vi blundar i starten och sedan hejar vi in honom!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen väljer jag faktiskt att plocka med alla hästar, nästan hela fältet årsdebuterar och jag tror det kan smälla till. Tipset går till Lutfi Kolgjinis 9 Robinia Face som har lopp i kroppen och har kapacitet att runda detta fält. Hon fick en jobbig årsdebut senast och är hon inte märkt av den utan istället framflyttad då tror jag hon har bra chans trots bakspår. Sen kan man inte klaga på formen stallet har heller. 3 Schatzi Fayline tror jag har mer att visa hos Veijo, nu har hon fått träna på och gör årsdebut. Veijo brukar ha det påställt direkt och jag tror hon fäller många till slut. 5 Luck Is Back är spetsfavoriten i loppet, blir hon inte för het i ledningen så kan hon leda länge. Joakim Lövgrens duo 1 Looks Likeaqueen och 7 Unter Uns är två drag som kan ställa till det för dem betrodda. Den förstnämnda har tränat på bra och Jocke tror på henne denna säsong, är inte med från start men gynnas av litet fält. Den sistnämnde tror jag mer på, hon stångades i tuffa sällskap förra året och har kapacitet. Stämmer det någorlunda för någon av dem under vägen så kan dem skrälla. 6 Danedream är inte så tokig som resultatraden visar, får hon sitt lopp då är hon med där fram. Plockar också med 2 Una Blessed och 8 Ultra Bright.


Dagens Dubbel-förslaget: 8 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Super Photogenic

DD-2: 1,2,3,5,6,7,8,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Super Photogenic

DD-2: 9 Robinia Face

Spelstopp på DD är 20.53

Lycka till! /MLipovac

Sida 1 av 33
 • Tjänstgörande redaktör: Fredrik Palmqvist
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB