Startsida / Inlägg

Pain…

av Therese Engdahl

Dagens tanke:

Bra att tänka på i obekväma situationer… Jag försöker hålla detta i åtanke när något är riktigt störigt.

Tex när jag styrketränar, något som jag inte direkt älskar sedan den dagen då jag lärde mig/märkte/var ärlig mot mig själv/insåg sanningen, att man måste i princip hata maskinen man just har använt. Dvs, de tre sista repsen bör vara på gränsen till olidliga. Det går inte att ha de bekvämt och trevligt och strutta vidare till nästa maskin utan att det bränns i muskelgruppen som just tränats. Jobbigt men sant.

Ha en härlig söndag!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Jennifer Snårbacka, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB