Startsida / Inlägg

Gott Nytt År!

av Therese Engdahl

Jag vill från önska er alla som läser här inne ett riktigt gott och härligt nytt år! Jag är väldigt förtjust i varenda en av er, (trots att ni är lite hemliga, men jag gillar ju ”the unknown”, hi hi) och hoppas att jag på min resa kan tillföra något till era resor. Tack för de mail jag har fått, och fina kommentarer.

Hoppas att ni får en härlig kväll med mycket kärlek!

Tack för att just Ni finns, och för att just DU läser min blogg!

 

Kram

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Joel Holmgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB