Startsida / Inlägg

Saknar du inspiration?

av Therese Engdahl

Ok. Oavsett om du är i en process av att formulera en pitch för ditt nystartade företag, har svårt att visualisera vad du vill med din framtid, vill skapa en hemsida, byta jobb… vad det än kan vara, så är vikten av att drömma och känna en känsla av vad du vill uppnå otroligt stor.

Du kan skriva hundra listor om vad du vill uppnå, sätta upp femårsplaner och allt det– men för att verkligen manifestera och låta Universum leda dig på vägen måste du känna känslan. T.ex: du vill ”sluta ditt nuvarande jobb och bli egenföretagare”. Det kan du skriva upp på ett papper hundra gånger om, men har du riktigt mediterat över hur du kommer att känna dig när du uppnår målet? Det är så vi manifesterar.

Vad det än är du håller på med just nu (det behöver alltså inte vara musik som just detta klipp handlar om) så titta på det här underbara klippet där skapandet av en av de mest kända styckena någonsin tar form utifrån en känsla. Fantastiskt!
http://www.youtube.com/watch?v=wSpoHBat2-A

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB