Startsida / Inlägg

Sluta vara så torr

av Therese Engdahl

Mitt oljeskafferi har utökats. Från att bara ha använt mig av mandelolja, har det nu blivit olivolja för fötterna och Ricin för håret. Funkar riktigt bra! Doftfria oljor kan vara det bästa för en hotyogis som mig, och ju mer jag använder gift- och kemikaliefria produkter, desto känsligare blir jag för skitprodukter med stark doft och gifter i.

oljor

 

drapVackert, varmt och fuktigt. Här står jag och undervisar i kväll. Men först en trip till Söders höjder. Låt dagen ta form!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Lukas Jacobson, Hanna Lindström, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB