Startsida / Inlägg

Vad gjorde Persbrandt under Oscars?

av Zandra Lundberg
Biers.jpg

Nej, Persbrandt dök ju aldrig upp på Oscarsgalan i går. Nu undrar jag: Tittade han på den? Det MÅSTE han ju ha gjort! I så fall: Vad hade han på sig? Vad åt han? Hade han fixat håret? Grät han när ”Hämnden” fick en Oscar?

 

Jag vet inte riktigt vilken tanke som är mest ledsam: Den att Mikael Persbrandt satt hemma framför tv:n med upputsade lackskor och vit kostym, möjligtvis en piffig näsduk i fickan, och åt rysk kaviar och drack den där svinjävladyra champagnen som han sparat till något ”speciellt tillfälle” och att han GRÄT när ”Hämnden” fick sin Oscar.

ELLER: Att han käkade en quattro stagioni med extra ost samt svepte några folkbärs iklädd gråmelerade mjukisbrallor och ställde sig upp och stängde av teven och suckade ”jahapp” efter Susanne Biers tal.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB