Startsida / Inlägg

Skära öronen av Johan T?

av Zandra Lundberg
Bild 1.jpg

Branschtidningen Resumé skriver om en video där Kungen ska ha knäppt Expressens hovtossa Johan T Lindwall ordentligt på näsan. Under ett besök i Botswana ska Johan T ha flåsat Kungen i nacken med frågor om Silvias sjukdom tills Carl XVI Gustaf rutit ”Jo, bara för dig ska jag berätta att hon (Silvia) är så sjuk att läkarna måste skära öronen av henne”.

”Skära öronen av henne”!!! HAHAHA! Det här är utan tvekan det roligaste Kungen någonsin har sagt. När är man så sjuk att man måste skära av öronen? HAHAHA! Fatta vad arg man är om man ilsket ryter till så här när man är Sveriges statschef. Han är den sjuttiofjärde svenska konungen i ordningen, han äger slott, han är på statsbesök i Botswana, han har säkert minst 700 medaljer på sin jacka, det låter antagligen klink-klonk-klink-klonk av allt metallskrot när han går och då säger han att hans fru – Sveriges drottning ”är så sjuk att läkarna måste skära öronen av henne”!

Nu kan jag dö lycklig.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB