Startsida / Inlägg

Panikuppvaknande.

av Zandra Lundberg

Eftersom jag är med i Vakna med The Voice på fredagar blir jag tvungen att stiga upp 05.30. Pga sjukdom så har jag haft störda sömncykler och somnade därför 03 i natt. När klockan ringde vaknade jag med ett ryck och fattade absolut ingenting. Checklista som jag var tvungen att bocka av före jag insåg att det faktiskt bara var dags att stiga upp:

Var är jag?

Har jag varit full?

Har jag framtänderna kvar?

Hår på huvudet?

Är jag gravid?

Revbenen i behåll?

Efter det här kunde jag börja dagen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB