Startsida / Inlägg

Nickys mamma.

av Zandra Lundberg
Bild 1.png

Sånt här är bland det mest obehagliga jag vet. Människor som bara ”jag är bekväm med min nakna kropp”, FINE om du är det hemma för dig själv eller lever ut dina lustar i timtal i duschen på något badhus ett par gånger i veckan, men när man, som min före detta granne, en sunkig gubbe i 60-årsåldern står på balkongen och röker cigg och sveper kaffe spritt språngande då är det INTE OKEJ. Och det beror inte bara på att han var fet och hans behårig påminde om en afghanhunds, utan det är principen. Även om Nicky själv tycker att hans mammas kropp är ”naturlig” så är det är INTE OKEJ hon prackar på 200 000-ellervaddetnuär tittare sin sköna inställning till nakenhet.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB