Startsida / Inlägg

Trapphusdusch/loftsäng.

av Zandra Lundberg

Annars då? Nej, ska väl gå ner i trapphuset och duscha då. Jag har dusch i trapphuset! Folk tittar alltid bekymrat på mig när jag säger det, men det är inte så eländigt som det låter. Alls. Efter över ett år av trapphusduschande skulle det kännas konstigt att duscha i lägenhet.

Åh gud. Jag blir en sån där man som närmar sig 40 och fortfarande har loftsäng bara för att han någon gång var tvungen att leva extrem ”compact living” i någon 17 kvadratare i Stockholms innerstad. Han kan liksom inte vänja sig av vid att sova med taket 30 centimeter ifrån huvudet.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB