Startsida / Inlägg

Åland.

av Zandra Lundberg

I går kväll. Jag gjorde exakt den grejen som för två somrar sedan blev en nedåtgående spiral och slutade med depression och pyskologbesök efter psykologbesök och lyckopiller och hej och hå. Jag drack och vaknade med ett ryck och undrade vad fan som hänt. Vad jag gjort mot mig själv den här gången. Det slutade med att jag tappade all självrespekt och till slut var jag bara en människospillra som satt på en strand med kläderna på och skakade i solskenet.

Skillnaden är att jag inte har ångest numer.

Jag vet inte om det är bra eller dåligt.

Kul hade jag i alla fall. I går alltså.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB