Startsida / Inlägg

Campari (med juice).

av Zandra Lundberg
-2.jpg

Det här är underbara Christoffer Röstlund och hans underbara fru Cornelia för ett gäng år sedan. De var väl djävulsdyrkare på den tiden, som min mormor skulle ha sagt. Livet har tagit tvära svängar för det här paret sedan den här bilden togs. Nu lever de ett relativt stillsamt liv med dottern Olivia i en lägenhet med torktumlare och extra stor balkong.

-3.jpg

Ungefär så här ser det ut för det mesta för den här lilla familjen.

Och det finns tydligen inte några gränser för hur idylliskt livet på Telefonplan kan vara. När jag snubblade innanför dörrn i lördags hann jag knappt slå mig ner innan jag fick en camparijuice i handen.

-1.jpg

Camparijuice – alla kryssande pensionärers favoritdricka nummer 1! Men de beställer bara ”campari” för det är UNDERFÖRSTÅTT att det ska vara juice däri. Här gick jag bet för något år sedan när mina dåvarande svärföräldrar sa att det vore gott med lite campari och jag gick och hällde upp några centiliter med is. De bara ”ehum alltså…” (tänkte: loser).

Camparijuice alltså. Nu även bland ex-djävulsdyrkande småbarnsföräldrar.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB