Startsida / Inlägg

Lotta Engberg och flotten!

av Zandra Lundberg
-1.jpg

Förra veckan träffade jag Lotta Engberg på Ekerö. Hon var där och spelade in en trailer tillsammans med Ernst och andra ”sommarprofiler”. Det enda hon kunde prata om var sin flotte. Hon och hennes managerman Patrik har köpt en 20 kvadratmeter stor flotte. Lotta är perfektionist, men i det här fallet fick det bli en begagnad historia, berättade hon. Den har motor! ropade Lotta. Man kan grilla där! Den har ett staket! Det finns ett bord för åtta personer! Flotten, sa hon, är det bästa som hänt sedan de köpte huset i Alingsås.

Sedan fipplade hon fram en massa bilder på sin telefon från flotten. Hennes barn på flotten! Några hundar på flotten! Bordet på flotten! Flotten när den fortfarande var på land (”det är plåttunnor undertill”)! Flotten i solnedgång! Middag på flotten! Flotten när det regnar!

Jag försökte ställa några trevande frågor om det där allsångsprogrammet hon leder, men helst ville hon bara prata om flotten.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB