Startsida / Inlägg

Amy.

av Zandra Lundberg
Bild 1.png

”Jag frågade min pappa om han tyckte att jag behövde rehab. Han sa nej, men att jag kunde försöka ändå. Så jag försökte, i 15 minuter. Jag gick in, sa hej och förklarade att jag drack för att jag var kär och hade förstört en relation. Sedan gick jag därifrån”.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB