Startsida / Inlägg

Å sen gick vi till å sen var vi på å sen såg vi Hasse Aro å en kille snubblade. Allt på Stureplan.

av Zandra Lundberg

Återpublicerar här ett inlägg från Malins blogg 2006. Det är inget hån eller så, bara ett bevis på att tiderna förändras.

Ok, det är ett hån.

 

”I går var det invasion kring Stureplan – fredag mitt i veckan i kombination med att folk fått lön gjorde alla ställen överbefolkade. Började kvällen vid 21.30 på Dry Lakefesten på Utecompagniet. Lilla My och jag drack alkoholfria drinkar och mumsade munsbitar av lax, kräftor och ostron. Såg några Paradise Hotel-deltagare. Vi fick nog efter ett tag och begav oss till Riche där det kändes som om det var ca 10 000 personer. Trångt var bara förnamnet. Såg en ensam kvinna ute som såg ut som en afrikansk version av Nanne Grönvall. Lilla My och jag tyckte synd om henne för hon verkade inte ha några vänner. Sen slocknade Nanne-look-a-liken. F. Virtanen gav mig och Lilla My en exklusiv minisolosångskonsert. Mycket uppskattat. Sedan gled Hasse Aro förbi. Vi spottade ett skägg-indie-killgäng som vi belåtet kikade på. De verkade inte ens en gång en smula intresserade. Lilla My trodde att folk kollade på henne för att hon såg ut som en transvestit. Jag menade att det var för att hon var urtjusig.

Lillasyster ringde och meddelade att hon och hennes entourage skulle till O-baren så vi lämnade det trånga Riche, köpte cola light hos korvgubbe och drog till O-baren vi med. Där var det folk man vill träffa och likaså vissa man inte ville träffa lika gärna. Dansade till Broder Daniel och Johnny Cash med snyggaste rock-kill-gänget. Mitt horoskop stämde inte för jag träffade alltså inte en ny förälskelse varken i tisdags eller igår. Typiskt.

Efter O-baren stängde köpte Lilla My och jag tre cookies för 20 kronor på 7eleven och tog t-banan hem med Lillasyster. Skrattade gott åt en kille som snubblade på vägen hem.”

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB