Startsida / Inlägg

Halloween och gubbparfym.

av Zandra Lundberg

Håhåjaja. Några saker som slagit mig på sistone:

– Hatar att ha någonting nytt. När folk ska stirra på en och ”åh fin jacka, är den ny?” och man bara ”mmm ja” och så måste man prata om ett plagg i tre minuter. JAG HATAR DET. Det är bara något själlöst jävla tygstycke som man hänger på sig, skit samma om det är nytt eller 1000 år gammalt eller något min mormor rotade fram på en soptipp när hon var i tonåren.

– Älskar när män stinker gubbparfym på tunnelbanan. När det är 100 procent man liksom. Inte så att jag vill ha det i min närhet hela tiden, att jag vill att Jon Forsling här mitt emot mig på jobbet ska osa hela dagarna, men en doftchock några minuter varje morgon är fint.

– Att folk ”firar” halloween. Orkar ej med det. Att vuxna människor har nån fest för andra vuxna med läskig blodbål och typ fingertoppar av marsipan som ”snacks” och spindelväv som man trasslar in sig i i fyllan utklädd till en sexig tingeling. Fy fan.

Bild 3.png

– Att jag blivit en sån människa som bunkrar upp finska matvaror när jag åker till Åland eftersom de svenska ”inte håller måttet”. Kommer hem med havreflingor, kaffe och Ålands specialost. Orka vara den människan.

Bild 4.png
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB