Startsida / Inlägg

Kärlek, Oprah och galenskap.

av Zandra Lundberg

I dag visas det sista avsnittet av Oprah i svensk tv.

Nu har jag långt ifrån varit något större Oprahfan, men klippet där Tom Cruise hoppar i soffan galen av kärlek har jag väl sett ett par hundra gånger. (Älskar när Oprah börjar skrika ”KATIE KATIE KATIE”).

Fatta vad sjuka grejer man har gjort på grund av kärlek. Min värsta story är: satte mig i en bil med en kebabsvullen rumänsk man som hade druckit en halv liter vodka och åkte tvärsöver Åland. Allt bara för att ta mig till en fest där min dåvarande kille stod och hånglade med någon blond historia. Precis som jag hade misstänkt! Aja. Fick jag sätta sig i bilen och böna och be fyllerumänen om att köra mig hem.

Man lär sig av sina misstag.

tom_cruise-vs-oprah_158887709.jpg

Nästa gång stannar jag hemma och hoppar i soffan i stället.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB