Startsida / Inlägg

Och vi åt och drack. Och vi drack och åt.

av Zandra Lundberg

Så åkte jag till Åland i fredags då. Slog ihjäl tiden på färjan genom att äta. Satt i resturangen i två timmar, ensam vid ett sexpersonersbord. Sedan kom jag hem och mamma bjöd på kex och vin och då var det ju bara att äta mer.

-1.jpg

Mammas alldeles underbara kök.

-2.jpg

Och sedan fick jag morotskaka till frukost! ”Det här behöver ju inte han där gubben veta om” sa mamma och syftade på min pt.

-3.jpg

Sedan sprang jag ner på stan och ramlade över en jacka. Roligt att man sökt igenom hela Stockholm och hittar den finaste av alla jackor på Åland. ”Ta en bild på mig och min nya jacka” bad jag min lillebror Sonny när vi stod hemma på parkeringen.

Och då tog han där här bilden, där jag eh ja, rättar till huvan. Älskar honom ändå för att han bara: Jag har ju tagit en bild nu! Orka hålla på och tjafsa med nån kamera, liksom.

-4.jpg

Sedan åt vi.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB