Startsida / Inlägg

Vad hände – egentligen?

av Zandra Lundberg

Det var så konstigt nyss. Vid 12 åkte jag från Twilightprylen på Grand hotel, kom till jobbet, skulle gå till matsalen för att köpa en färdigsallad och hoppas på inte alltför många vissna bruna blad, tog fel hiss, hamnade ute på gatan, tog sikte på ett närliggande lunchställe, gick in, beställde fisksoppa, fick den nästan direkt, satte mig ensam vid ett fyrapersonersbord, soppan var het så inåthelvete så jag brände sönder halva munnen, stressåt på tre minuter, spillde på tröjan, servitören undrade om det smakade gott, jag knäppte jackan och mumlade ”mmm” eftersom den absolut inte smakade någonting, sedan gick jag ut därifrån och upp till min plats på redaktionen och bara … vad gjorde jag nyss egentligen? Vad tog jag mig till? Känslan av att det inte var jag som utförde den där serien av val över huvud taget.

Nån himla fisksoppa? Åt jag just det? Hände det där verkligen? Vad håller jag PÅ MED?

Bara fläckarna på tröjan vittnar om att ja, ditt pundhuvud, det gjorde du.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB