Startsida / Inlägg

DU ÄGER INTE MINA ORD!

av Zandra Lundberg

Minns ni att det var ett jävla hallå kring Elisabet Höglund där ett tag? Hon hade fått sparken från ”Förkväll” i TV 4 och jag fick i uppgift att ringa runt till varenda en TV 4-profil för att höra vad de tyckte om saken. Då ringde jag Malou och hon var väldigt mån om sina citat. Att det skulle bli rätt och så där. Jag spelade som alltid in intervjun med henne, skrev ner citaten och satte dem på mejlen. Rätt sent ringde Malou upp, upprörd och hojtade att jag INTE KUNDE PUBLICERA – DU ÄGER INTE MINA ORD! DU ÄGER INTE MINA ORD – skrek hon. Sedan fick hon prata med nån chef och lugnade väl ner sig några hekton.

Det här var väl drygt ett år sedan.

Den här veckan blev jag inbjuden till Malous program och det var ju trevligt och jag lekte lite med tanken att skrika DU ÄGER INTE MINA ORD efteråt men nej herregud. Jag är inte sån.

Här kan ni se mig och Malou och nån från H&M.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB