Startsida / Inlägg

Guldkant på måndagen…

av Zandra Lundberg

Jag älskar mina läsare.

På den här sidan i Aftonbladet som jag vräker ur mig ett och annat varje lördag skrev jag om Kalle Moraeus julvärdskap. Hur passande han är som julvärd eftersom han, precis som Arne Weise, besitter ett grundmys. Något som påläggsmysiga typer som André Pops eller Blossom eller Ernst bara kan drömma om i sina fabriksstickade Astrid Lindgren-tröjor.

Då får jag det här mejlet från en mycket, mycket upprörd man. Jag har tagit mig friheten att feta de partier som jag tycker är extra iögonfallande:

HEJ!
 
Ordmassor utan någon som helst stringens är vad du presterar. Dessutom hyllar du den äckligt feta grisen som SVT omdömeslöst utsett till julvärd. SVT skymfar alla dem som verkar för hälsa och måttfullhet i maten. Den här snubben kommer förmodligen snart att att gå samma väg som julgrisarna. Ägna du en tanke åt dom svältande massorna istället för att hylla ett vrak som typiskt nog har grisfötter som favoriträtt! Tidigare julvärdar har så gott som samtliga uppvisat rimliga proportioner.
MVH
Christer
———————————–
Hej Christer,

du har självklart helt rätt! Jag ska skriva mer om svältande barn och mindre om män som gillar grisfötter på nöjessidorna i Aftonbladet.

Ha en fin vecka!

Zandra Lundberg

Skärmavbild 2011-11-28 kl. 10.30.00.png
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB