Startsida / Inlägg

Medvetslöst mellansnack.

av Zandra Lundberg
ingrosso.jpg

Lyssnade på Sebastian Ingrosso – Refune radio på Itunes i morse och det var väl bra, men mellansnacken haha. Det är det värsta jag har hört.

För något år sedan hade jag sömntabletter som var så starka att det var som att bli slagen i huvudet. Jag tog en och kunde ligga medvetslös i 14-15 timmar. En tung sömn där jag i princip bara andades djupt och låg blixtstilla, utslagen.

Någon gång vaknade jag till för att jag var tvungen att gå på toa eller dricka vatten och då RAGGLADE jag dit, alldeles bortdomnad i hela kroppen, jag var tvungen att stöda mig fram med hjälp av sänggavlar och dörrkarmar och någon natt, i det här tillståndet, gjorde jag ett försök att säga någonting till min dåvarande kille och jag har aldrig hört min röst så monoton och släpig, stämbanden sov liksom fortfarande och munnen var så slö att den knappt orkade artikulera orden och EXAKT så som jag lät då, så låter Sebastian Ingrosso i sina mellansnack.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB