Startsida / Inlägg

Ännu en måndag har snart passerat.

av Zandra Lundberg

Lite tankar om ett och annat:

– Hottar numera upp vardagen med att leva lite on the edge, vilket för mig innebär: lämnar mitt skåp med alla värdesaker i olåst medan jag går på toa på gymmet, snor avocado på ICA, snyltläser diverse magasin på Pressbyrån.

– Började även snusa för drygt en och en halv vecka sedan. Slutade dock när burken tog slut.

– Älskar min gladiator-tränare av femtio olika anledningar men främst för att han är allt som alla flåshurtiga ”träning ska vara roligt”-människor inte är. Han har länge rackat ner på mina löpsteg. Innerst inne tror jag att jag sprinter som Usain Bolt när jag i själva verket hankar mig fram som Babsan efter en blöt natt på Patricia. I går fick jag för första gången någonting som kan liknas vid beröm.

Micke: – Det börjar se okej ut nu.

Jag (entusiastiskt): – Jag har övat massor!

Micke (mumlar): – … det hade jag också gjort om jag vore du …

607606-usain-bolt.jpg
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB