Startsida / Inlägg

Jag öppnade visst en bar i mitt trapphus 04.37 i morse.

av Zandra Lundberg
-1.jpg tumblr_lzx13zaQrT1rp7ygq.jpg

Träffade min kompis Pauliina i går. Vi hängde med hennes kille och hans jobbkompisar.

Djupt andetag här nu: de jobbar med att bygga miljöer i tv-spel. Hur mycket jag än funderar på det så kan jag inte riktigt ta in att man ställer sig på någon tunnelbana, åker på jobb och börjar fnula över hur starkt en lampa i ett hus i något spel ska lysa. Men men. Alla kan ju inte skriva om Kikki Danielsson på dagarna.

Hur som helst, halv fem i morse när jag välte ut ur en taxi hittade jag två slitna själar som tydligen var på efterfest hos min granne. Nu satt de i trapphuset och hade ett ingående samtal, sådär som man har 04.37 på morgonen.

Vad jag gör? Springer in till mig, hämtar två öl, går ut och bjuder. ”Ni ser ut att behöva något att dricka”.

Märkligt tilltag, hålla på och vara någon välgörande bartender i natten. Aja.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB