Startsida / Inlägg

Ålands Julia Roberts.

av Zandra Lundberg

Snubblade över det här gamla klippet. Det kräver kanske en del bakgrundsinfo inser jag. Det är dessutom del 2 och lyckas inte hitta del ett någonstans. Men det är gjort för tidningen jag hade, XIT. Frippe, en motorcykeldåre med tveksam inställning till vad hälsosam kost är för något, och jag bytte liv för ett dygn. Han gick ut och gick med min hund och åt min frukostgröt medan jag levde hans ungkarlsliv i sängen.

En gång, på den glada tiden när jag var chef och fick styra och ställa, skickade jag ut Frippe för att testa MMA för tidningen. Han bröt två revben.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB