Startsida / Inlägg

Söv ner mig.

av Zandra Lundberg

Kan man få någon typ av krasch bara för att man varit utan antidepp en helg?

Just nu ärligt talat skulle jag inte vilja något annat än att sövas ner och vakna när det känns som att jag orkar leva.

Folk frågar hur det varit i Berlin och jag vet inte. Allt det här jävla redovisande hit och dit? Kan inte folk bara förlita sig på att jag kommer att informera dem om det hänt något intressant i mitt liv. Vad ska jag berätta? Att vi ätit mat? Att vi skrivit saker på post-it-lappar i ett konferensrum? Att vi suttit i grupp och diskuterat idéer? Att vi skrattat åt något som du ändå inte kommer att fatta det roliga av när jag förklarat det?

VILL folk ärligt talat betyngas av den här jävla patetiska informationen???? Vavava??

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB