Startsida / Inlägg

Gravida kvinnor.

av Zandra Lundberg

Vissa pratar om att de har problem med barn. Det har jag inte, det är klart jag föredrar mina egna syskon framför random skrikig unge men ja.

Jag har lite mer trassliga känslor kring gravida kvinnor. De känns så sköra. Jag är så rädd att jag ska ramla in i dem eller säga något som kickar igång de här hormonella raseriutbrotten man hör om. Jag vet inte hur jag ska närma mig med dem, vad frågar man en gravid kvinna? Vad frågar man inte en gravid kvinna? Ska man klappa på magen? Jag vet INTE!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB