Startsida / Inlägg

Jag har någonstans att bo!

av Zandra Lundberg

Det har hänt så mycket och omtumlade saker nu så jag knappt vet hur jag ska börja.

I går köpte jag till exempel en lägenhet!!! Så konstig känsla att göra en 1,8-miljonersaffär. Plus: när jag satt där i går kring ett bord med mäklaren som HÖGLÄSTE ur ett kontrakt var jag just och just på väg att gapskratta rakt ut i rummet. Vad fan håller vi på med? Vuxna människor som säljer och köper med pengar som egentligen bara finns i Triss-skrapningen i Nyhetsmorgon.

Nu kommer jag att lämna söder för Gamla Enskede. Plötsligt blir jag en pendlare, och jag har alltid hänvisat till en gammal undersökning jag läste om att pendlare är lite lite olyckligare. Men som en klok vän sa ”det beror väl mest på vad man har att komma hem till”.

904611.jpg

Och i den här underbara lägenheten ska det ju mycket till för att man ska bli olycklig.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB