Startsida / Inlägg

Frieri gone wrong.

av Zandra Lundberg

Apropå frierier så pratade jag med Malin om det här med att mannen ska gå ner på knä. Är inte det väldigt förnedrande? Folk får så klart fria precis hur de vill, de får stå på huvudet och fria om de känner för det, men själv kan jag bara tänka så här: om jag satt på en restaurang och en man började försvinna ner på golvet, alltså jag skulle bara se mig oroligt omkring i salen och väsa ”STÄLL.DIG.UPP”.

Hade han inte gjort det hade jag blivit så arg att jag helt enkelt lämnat lokalen och gått hem. Stå på något knä och ”be om ens hand”??? Nä nä nä.

Den gubben går inte med mig.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB