Startsida / Inlägg

GIFT DIG!

av Zandra Lundberg

Det är väl tisdag i dag, onsdag eller torsdag. Vad vet jag.

Har några funderingar i dag bara:

– Jag ska åka till Kil i morgon. Känner du inte till Kil? Det gjorde inte jag heller! Christian kommer hur som helst därifrån och jag ska träffa hela hans familj och ni vet, man vill ju helst göra ett gott intryck och det är ju inte det enklaste, kanske jag helt enkelt ska åka dit med en kappsäck fylld med pengar och MUTA dem att tycka om mig.

– I går gick jag till jobbet med en så genomskinlig tröja att jag lika gärna kunde ha gått i bara bh. Det var väl ingen som mår sämre av det, hoppas jag, men ska man bjuda på en lättklädd show kanske man kan välja andra, mer passande, ”plattformar” än öppna kontorlandskap.

– Jag träffade Snabba Cash-regissören Daniel Espinosa häromdagen. På något vis började han prata om sin fru, att hon var så fantastisk och vacker och smart och jag sa till honom att jag träffat en kille som också är fantastisk och vacker och smart. ”Gift dig” sa han bara kort. Jag bara ”men herregud, vi har bara varit tillsammans i några månader och gifta sig gör man väl när man…”. ”Det spelar ingen roll, gift dig direkt” sa han. Och så blev det tyst och sedan sa jag ”okej”. Och så var det inte så mycket mer med den diskussionen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB