Startsida / Inlägg

Tom Cruise. Psyko eller inte psyko.

av Zandra Lundberg

Jag är så nyfiken på Tom Cruises dårskap att jag håller på och gå under.

Vad är det han har gjort mot Katie – egentligen? I mitt huvud skulle han kunna vara hela galen, ge elchocker och sätta räkskal i gardinstänger och sånt. Sanningen är väl, antagligen, att han bara är känslokall och alldeles för uppfylld av sig själv. FAN VET JAG.

I alla fall: Det här är en av, faktiskt rätt få, gånger jag önskar att jag vore typ snyggast och härligast i världen.

Då hade jag tatt första bästa flight till Amerikat och satt in en sjuhelvetes stöt på Cruise och fått honom på fall BARA för att själv få uppleva hur han är på riktigt. Sedan skulle jag åka hem – skriva en bok och bli så inåthelvete rik och leva Leif GW-liv där jag super halva året och lever renlevnadsliv resten av halvan.

Inte så dum plan ändå.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB