Startsida / Inlägg

Allt är förträngt.

av Zandra Lundberg
-1.jpg

Hittade några gamla bilder hos mormor när min lillebror och jag var där i somras. Här är jag väl 15 år och har nyss konfirmerats, med på bilden är min mamma och mina småbröder Jannik och Sonny. Minns ingenting från den här tiden. Eventuellt kan jag har varit väldigt förtjust i Shakiras ”Underneath your clothes” men det kan likaväl vara en efterhandskonstruktion.

Det är så konstigt, närapå obehagligt, att titta in i de där ögonen, som ju är mina, och inte ha en aning om vad som kan ha rörts och förts i det där huvudet där och då. Var jag lycklig? Olycklig? Vad tänkte jag om framtiden? Hade jag drömmar?

Allt har jag förträngt. Allt. Förutom möjligtvis Shakira då.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB